Evenimentul Zilei > Actualitate > COVID-19. Predicile terifiante ale unui repezentant BOR. Duhovnicul susține existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri
COVID-19. Predicile terifiante ale unui repezentant BOR. Duhovnicul susține existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri

COVID-19. Predicile terifiante ale unui repezentant BOR. Duhovnicul susține existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri

Încă de la începutul pandemiei am avut parte de multe declarații de-a dreptul șocante venite de la diverși oameni. Existența virusul este pusă și acum la îndoială de unii, ba chiar se țin predici în Mănăstiri cu privire la imunizare. Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, susține că vaccinarea este o condamnare la moarte.

Cipuri implantate prin vaccin, magneți la locul injecției și existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri sunt o parte din subiectele pe care Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, le dezbate în predicile sale. Vaccinul este o condamnare la moarte, susține duhovnicul, potrivit informațiilor făcute publice de Reporter de Iași.

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, este mesajul transmis de călugăr.

Teodosie Paraschiv nu se oprește doar la predicile terifiante și mesajele pe care le transmite cititorilor. Pandemia provocată de COVID-19 este o conspirație pe care duhovnicul o prezintă cu lux de amănunte într-o carte și un CD. Materialele distribuite pentru „informarea credincioșilor” sunt puse la vânzare chiar la ușa bisericii, notează sursa citată anterior.

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”, a spus Teodosie Paraschiv într-una dintre predicile sale.

Populația lunii va fi transformată în hibrizi! Mesajele din cartea duhovnicului Teodosie Paraschiv

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se pare că a pus gând rău omenirii. În cartea sa, călugărul susține că 95% din populația lumii va fi eutanasiată prin vaccinare. Protosinghelul Teodosie Paraschiv le vorbește ore întregi enoriașilor despre cea mai mare conspirație din lume și despre controlul pe care Guvernul Mondial creat de extratereștri îl va avea asupra omenirii prin cipurile implantate în corpul uman la injectare.

„Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (…)”, este un fragment dintr-un discurs rostit de Teodosie Paraschiv în fața enoriașilor.

Duhovnicul ține predici absolut halucinante, în care vorbește despre modificările ADN la care sunt supuși cei vaccinați. COVID-19 nu este decât o conspirație menită să creeze Omul 2.0, susține Teodosie Paraschiv.

„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (…)”, a declarat preotul la slujba din 3 octombrie 2021, conform reporteris.ro.

Vaccinul distruge sistemul imunitar! Teodosie Paraschiv: „Eu încerc să vă protejez”

Duhovnicul Mănăstirii Durău este convins de faptul că, prin efectuarea vaccinului, omul își semnează singur sentința la moarte. În predicile sale, el susține că încearcă să protejeze enoriașii oferind informații despre pandemie la care el are acces. Vaccinul distruge sistemul imunitar, iar singura cale pentru a ne proteja este credința în Dumnezeu. Teodosie Paraschiv susține în predicile sale faptul că imunizarea otrăvește copiii și transmite un semnal de alarmă credincioșilor.

„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez.

Dacă credem în Dumnezeu, nu ne temem de nimic. Dumnezeu este cel care ne apără. Ai sistemul imunitar puternic, nu s-atinge niciun virus de tine. Dacă ți-ai distrus sistemul imunitar degeaba ai să iei medicamente și să te vaccinezi. Se știe foarte clar că vaccinurile, indiferent care ar fi ele, sau medicamentele nu fac altceva decât să distrugă sistemul imunitar. Frica distruge sistemul imunitar”, susține Teodosie Paraschiv.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: