Costel Corduneanu nu a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de persoane au stat la coadă pentru un pachet cu mâncare. Update

Costel Corduneanu nu a fost înmormântat cu onoruri militare. Sute de persoane au stat la coadă pentru un pachet cu mâncare. Update Sursa foto Arhiva EVZ

Update. Costel Corduneanu a fost înmormântat la cimitirul „Eternitatea”, din Iaşi.  Cortegiul funerar a fost unul impresionant, sute de oameni fiind prezenți la slujbă.  În drumul către cimitir, cortegiul funerar al lui Costel Corduneanu s-a oprit și la Târgu Cucu, locul în care acesta a copilărit.

Sute de oameni s-au înghesuit să îl conducă pe ultimul drum pe fostul luptător. De asemenea, numeroase persoane au stat la coadă pentru a primi un pachet cu mâncare.

Știre inițială

Costel Corduneanu este condus pe ultimul drum de către prieteni, apropiați, dar și de către liderii altor clanuri intrelope. Din acest motiv și poliția este în alertă. S-au organizat mai multe dispozitive prin tot orașul astfel încât înmormântarea să aibă loc în liniște. Mai ales, că liderul Cordunenilor va fi plimbat de ”La Castel” acolo unde se află acum, la cimititul ”Eternitatea” din Iași.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acolo va avea loc slujba de înmormântare. Drept urmare timp de o oră și jumătate cortgeiul funerar se va deplasa între cele două puncte. Iar oamenii care au venit să își ia rămas bun de la liderul interlop, trebuie să aibă pe unde să treacă.

Condus pe ultimul drum sub supravegherea poliției

Acesta este și motivul pentru care autoritățile au organizat mai multe dispozitive pentru a dirija circulația, dar și pentru a se asigura de buna desfășurare a lucrurilor. În acest moment deja s-au strâns la căpătâiul liderului interlop mai mulți șef de clan din această lume pestriță. Pe de altă parte, maneliști de renume au cântat la căpătâiul lui așa cum cere tradiția.

Potrivit unor surse din apropierea familiei întreaga înmormântare ar fi costat peste 100.000 de euro. Asta pentru că organizarea priveghiului care a durat 3 zile, dar și contractarea artiștilor precum și pomana, sicriul și tot ce mai a mai fost nevoie, a fost ales pe sprânceană.

Înmormântare de 100.000 de euro

Nu de alta, dar liderul Cordunenilor nu putea să plece pe ultimul drum ca un om de rând. Nelipsit de lângă fratele său a fost nimeni altul decât Adrian Corduneanu, supranumit ”Beleaua” care de această data a fost foarte calm și liniștit contrar obiceiurilor sale.

Asta deși era certat cu fratele său, cei doi având diferite dispute înainte ca acesta să își pairdă viața. Este de așteptat ca el să preia șefia clanului, deși sunt multe voci care îl contestă. Mai ales din cauza personalității lui debordante.