Interlopul Costel Corduneanu, căsătorit doar de un an. Mesaj emoționant al soției

Interlopul Costel Corduneanu, căsătorit doar de un an. Mesaj emoționant al soției

Grațiela Cercel și Costel Corduneanu au fost împreună timp de 16 ani și au devenit soț și soție în vara anului trecut. Pierderea lui Costel a fost o lovitură grea pentru mulți, iar suferința soției sale este copleșitoare.

Grațiela Cercel a împărtășit un mesaj plin de durere pe pagina ei de Facebook. Femeia, acum văduvă, se luptă să accepte cele întâmplate și speră doar ca partenerul ei de aproape două decenii să își găsească liniștea.

Văduva interlopului Costel Corduneanu, mesaj emoționant după moartea acestuia

Costel Corduneanu a încetat din viață după o lungă suferință cauzată de probleme cardiace. În ultimii ani, fostul membru al lumii interlope a trăit un adevărat coșmar, având în față un diagnostic sumbru și confruntându-se cu gândul morții iminente în fiecare zi.

Cu toate acestea, vestea dispariției sale este primită cu greu de către cei din cercul său de apropiați, în special de către partenera sa de viață, care a transmis în mediul online un mesaj emoționant în memoria celui care l-a iubit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a scris Grațiela Cercel, pe rețelele de socializare.

Grațiela are trei copii alături de Costel Corduneanu și este mai tânără cu 20 de ani decât era acesta.

Grațiela Cercel și Costel Corduneanu (1)

Credit foto: Facebook

Costel Corduneanu, de la olimpiade la lumea interlopă

Costel Corduneanu a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona în 1992 și la Atlanta în 1996.  Și-a încheiat cariera sportivă în anonimat și fără bani, fapt ce l-a împins să o ia pe căi greșite

Luptele libere nu i-au adus lui Corduneanu decât satisfacții de moment și puține realizări materiale. Astfel că, spre finalul carierei, la începutul anilor 2000, Costel a luat-o pe alte căi, convins că nu se va putea descurca dintr-o viitoare meserie de antrenor.

A încercat să muncească înainte de a deveni interlop

Înainte de a apuca căile ilegale ale lumii interlope, Costel Cordunenau a fost plutonier în cadrul Poliției Române. Însă a fost dat afară, după ce a fost prins cu o primă serie de tâlhării. Din acel moment a decis alături de frații săi să constitiuie un grup infracțional, care a devenit lider în lumea interlopă din Iași. În acest mod, fostul interlop a reușit să se îmbogățească.

Internat înainte de a muri

Conform informațiilor obținute de la sursele Gândul, se pare că interlopul a fost asistat de către unii dintre prietenii săi din cadrul Federației Române de Lupte, care l-ar fi ajutat să fie internat la Institutul Inimii din Târgu Mureș. Aici, medicii ar fi identificat un donator potențial pentru el, însă inima găsită s-ar fi dovedit a fi incompatibilă, un lucru regretabil pentru el. Înainte de a muri, acesta a fost vizitat de frații săi și de apropiați. Cu hemoragie internă și o greutate de doar 35 de kilograme, Costel Corduneanu a intrat în comă, iar luni dimineață, corpul său a cedat.