Evenimentul ZileiMondenExclusiv: Cosmin Olăroiu, șef de șantier. Ce afacere bănoasă face fostul selecționer și de la cine a preluat-o

Exclusiv: Cosmin Olăroiu, șef de șantier. Ce afacere bănoasă face fostul selecționer și de la cine a preluat-o

Exclusiv: Cosmin Olăroiu, șef de șantier. Ce afacere bănoasă face fostul selecționer și de la cine a preluat-o
Fostul selecționer, Cosmin Olăroiu a ajuns să fie șef de șantier. Asta după ce primăria Capitalei i-a dat aviz să construiască un bloc de trei etaje într-o zonă selectă a Bucureștiului. Paparazii EVZ l-au surprins în fapt!

Cosmin Olăroiu a fost surprins în timp ce supraveghea lucrările de la noua sa investiție. Alături de un om de încredere, Oli discută despre cum ar trebui să evolueze lucrurile pe șantier.

Cei doi au în mâini și documente semn că au parafat o înțelegere legat tot de blocul în construcție. Fostul selecționer este direct interesat de investiție pentru că el va fi și cel care va încasa banii pe viitoarele imobile.

Așa că îi dă indicații prețioase celui cu care vorbește pentru ca lucrurile să decurgă conform planului. Cei doi au chiar și gesturi comune, semn că se înțeleg de minune.

Cosmin Olăroiu

Este vorba despre o construcție a unui bloc de trei etaje care este ridicat pe o fostă vilă. Autorizația primită de la Primăria Capitalei vizează mai exact ”modernizare, recompartimentare și extindere”.

Vila era un P+1 iar acum devine un bloc cu trei etaje în toată regula. Zona este una selectă și scumpă din București.

Cosmin Olăroiu

Olăroiu își face bloc pe Kiseleff

Mai exact blocul se va situa pe bulevardul Kiseleff. Imobilul i-a aparținut lui Stelian Gheorghe, fost partener de afaceri al lui Dorin Cocoș și al Elenei Udrea.

Cunoscut drept Stelu, omul de afaceri este cel care a cumpărat-o de la RAPPS în anul 2012. Ulterior a investit în ea pentru ca vila să arate exemplar.

Cosmin Olăroiu

Iar cu câteva zile înainte de pronunțarea într-unul dintre dosarele ANRP în care era implicat, Stelian Gheorghe a înstrăinat-o.

Mai exact, firma la care era acționar și care deținea vila și-a schimbat acționariatul. Stelu a fost în acest fel înlocuit de Cosmin Olăroiu care a decis acum câteva luni că este cazul să dea un tun imobiliar.

Așa că a obținut pentru Steda Residence aprobarea de la primărie pentru a construi blocul cu trei etaje.

Deși în mod normal la astfel de șantiere există plăcuțe pe care scrie numele dezvoltatorului și ce fel de lucrări face, de această nu există asemenea indicator. 

Cosmin Olăroiu


Accesează: