Omul de afaceri din Sibiu atacat în propria casă a murit

Omul de afaceri din Sibiu atacat în propria casă a murit Jaf armat Sibiu. Sursa foto: Turnul Sfatului

În noapte de duminică spre luni a avut loc un jaf într-o reședință din Sibiu. Trei indivizi mascați au intrat în locuință, l-au agresat violent pe proprietar și i-au amenințat partenera și fiica.

Jaf armat în Sibiu. După ce a fost bătut crunt, bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este și un cunoscut om de afaceri, a fost dus în stare critică la spital. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și a fost supus manevrelor de resuscitare de către un echipaj SMURD.

În cursul zilei de marți, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Jaf armat în Sibiu. Afaceristul legat și bătut a murit

„În data de 6.11.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin.1 raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.penal şi două infracţiuni de tâlhărie calificată prev. de art. 234 alin.1 lit. a, c, d şi f C.penal”, a transmis Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Afaceristul a fost victima unui atac fizic violent. Agresorii i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Ulterior, a fost imobilizat, fiind legat la mâini și la picioare.

Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut până la moarte. Sursa foto: Facebook

Fapta s-a petrecut în apropierea locuinței lui Iohannis

Evenimentul a avut loc la o distanță de aproximativ 500 de metri față de reședința președintelui Klaus Iohannis, situată pe strada Bâlea. Aceste două artere se intersectează printr-un sens giratoriu și sunt apropiate de centrul istoric al orașului.

Din locuință au fost furate mai multe ceasuri prețioase. În momentul jafului, în casa se mai aflau partenera de viață a proprietarului, care dormea, și fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani.

Tânăra a fost agresată de atacatori și constrânsă sub amenințarea unei arme de foc să dezvăluie locația banilor.

Firma omului de afaceri din Sibiu, cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei

Bărbatul bătut până la moarte a fost fondatorul și administratorul companiei Matec CNC Technik. Această societate a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei. De asemenea, a avut un număr mediu de angajați de 159 de persoane.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 124 de milioane de lei și un profit de 4,47 milioane de lei.