Coronavirusul lovește America la vârf!

Coronavirusul lovește America la vârf!

Sophie Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a contractat coronavirusul. Testul făcut de prima doamnă a Canadei la întoarcerea din Marea Britanie este pozitiv.

Și președintele brazilian Jair Bolsonaro are emoții, mai ales că unul dintre colaboratorii lui are virusul. Șeful statului brazilian va afla în următoarele ore dacă și testul său e pozitiv, relatează Deutsche Welle.

Măsuri dure au început să se ia și în Argentina, care a hotărât să-și închidă granițele pentru călătorii care vin din zonele cu risc ridicat. Zborurile din Europa, SUA, Japonia, China și Iran vor fi oprite timp de 30 de zile, a declarat președintele Alberto Fernandez.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit CNN,  nici Donald Trump nu mai e la fel de liniștit în ce privește visusul. O sursă apropiată președintelui american  ar fi declarat, potrivit CNN, că președintele le-a mărturisit apropiaților săi că este preocupat de faptul că a intrat în contact cu persoane care au contractat coronavirusul. "Este foarte preocupat de toți oamenii pe care i-a cunoscut, care îl au, inclusiv de brazilian", le- a declarat sursa citată jurnaliștilor de la CNN.