Corfu, una dintre insulele grecești preferate de români. Ce vă așteaptă la hotelurile de 5 stele

Corfu, una dintre insulele grecești preferate de români. Ce vă așteaptă la hotelurile de 5 stele Insula Corfu este extrem de apreciată de regele Charles. Sursa: dreamstime.com

Corfu este una dintre insulele grecești care atrage foarte mulți români. De altfel acolo vin și mulți turiști italieni având în vedere apropierea de peninsulă. Hotelurile de 5 stele sunt unele dintre cele preferate de turiști, dar nu au doar recenzii pozitive. Unul dintre cele mai cotate este Ikos Dasia, un hotel de 5 stele care oferă de la piscină, la restaurant și alte facilități.

Cu toate acestea turiștii spun că serviciile sunt destul de slabe. ”Hotelul în sine este frumos, dar serviciul mi s-a părut foarte slab. Dacă voiai băuturi, ar trebui să mergi la barul de la piscină și să le iei.

Hoteluri grecești criticate de turiști

Adesea, la cină, așteptam cu un loc gol timp de 30 de minute înainte de a primi meniul de desert. Prosoapele din jurul piscinelor erau ponosite, pătate și trebuiau înlocuite”, au explicat turiștii. Următorul pe lista hotelurilor bine cotate din insula este Hotel Palace Corfu. Și acesta are tot 5 stele, dar unii turiști consideră că lucrurile nu stau chiar așa.

”Hotelul este vechi și are nevoie de renovare. Este de departe cel mai prost 5* în care am stat și călătoresc săptămânal pentru afaceri. Covoarele din hotel sunt murdare și miros, interiorul trebuie revopsit și mai bine întreținut în general. Camerele sunt mari, dar mobilierul este total depășit și vechi. Baia avea un stand în combo cadă/duș cu o perdea de duș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă așteptam la un duș separat. Am alunecat în baie încercând să fac un duș și aproape că mi-am rupt spatele. Micul dejun a fost lipsit de creativitate, precum și de opțiuni. În dormitor nu erau facilități de ceai sau cafea, ceea ce este neobișnuit pentru un hotel de 5* pentru mine, nici fier de călcat în cameră”, a explicat unul dintre turiști.

Cele mai apropiate plaje de Romania. Cât de repede ajungi cu mașina în Grecia

Sursa: Pixabay

”Dezamăgitor pentru un hotel de 5*”

Kerkyra Blue Hotel and Spa din Corfu este următorul în topul făcut de turiști. Vorbim despre un hotel tot de 5 stele, care pare să nu ajungă mereu la standardele impuse. Asta dacă judecăm după părerile unora dintre turiști. ”Dezamăgitor pentru un hotel de 5*, personal puțin.

Cozi mari la bar. Serviciul pentru clienți a fost inconsecvent. Barul în aer liber a fost închis mai devreme decât era anunțat. Restaurantul grecesc a fost un punct culminant, dar restul mâncării și băuturii hotelului au fost destul de slabe. Fără spa așa cum este anunțat” a apreciat un turist.