Evenimentul Zilei > Actualitate > Copii agresaţi în parc la Hunedoara! Imagini de coşmar. VIDEO
Copii agresaţi în parc la Hunedoara! Imagini de coşmar. VIDEO

Copii agresaţi în parc la Hunedoara! Imagini de coşmar. VIDEO

Copii agresaţi în parc! Imagini de coşmar. În video se poate vedea cum un bărbat dă de pământ cu un copil aflat în parc. Totul s-a petrecut  într-un parc din Hunedoara. Bărbatul a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

Copii agresaţi în parc! Imagini de coşmar. În video se poate vedea cum un bărbat dă de pământ cu un copil aflat în parc. Totul s-a petrecut  într-un parc din Hunedoara. Bărbatul a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

Tânărul care a agresat cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore. Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit. Tot de acelaşi bărbat.

Copii agresaţi în parc! Imagini de coşmar

Scenele de coşmar au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii care se jucau.

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite.

Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu. IPJ Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). „Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor”.

Copii agresaţi în parc! Cum s-au derulat evenimentele

Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii. În imagini se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câţiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură. Apoi  îl ridică şi îl trânteşte cu putere pe pământ.

Copilul trântit în cap a rămas nemişacat  din cauza durerilor. Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, filmarea arată cum bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi îi face aceeaşi manevră violentă.

Din unele informaţii, cel de-al doilea copil este chiar fiul agresorului. Unul dintre copii a fost transportat la spital. În acelaşi timp, agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Comunicatul Poliţiei Române

„În cursul zilei de azi, în Hunedoara, a avut loc un eveniment neplăcut și anume că, un copil a fost trântit la pământ în zona unui parc, de către părintele unui alt copil. Motivul fiind o ceartă între cei doi copii.

Menționăm faptul că cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru agresarea propriului copil. Mâine se va face propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia. Starea copilului este stabilă și va rămâne internat sub observație medicală de specialitate”, potrivit Poliţiei Române.