Evenimentul Zilei > EVZ Special > Demisii pe bandă rulantă la Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a mai pierdut un om
Demisii pe bandă rulantă la Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a mai pierdut un om

Demisii pe bandă rulantă la Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a mai pierdut un om

Încă un consilier din echipa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a dat demisia. Sînziana Sumbasacu lucra la minister de trei săptămâni.

Încă un consilier din echipa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a dat demisia. După ce Bogdan Oprea, putător de cuvânt și consilier al ministrului Sănătății și-a dat demisia, Vlad Voiculescu a rămas fără un alt om. Joi seară, Sînziana Sumbasacu a decis să părăsească și ea echipa de la Ministerul Sănătății. Astfel, din cei 22 de consilieri pe care îi avea, Vlad Voiculescu a mai rămas cu 20.

Încă un consilier și-a dat demisia din echipa lui Vlad Voiculescu

Sînziana Sumbasacu a început să lucreze la minister din data de 17 februarie. Aceasta a făcut parte din stuff-ul de campanie a lui Dan Barna, fiins responsabila caravanei „#Dan Barna Președinte”, din partea PLUS. Din anul 2020 coordonează activitatea cabinetelor locale ale PLUS din teritoriu. Aceasta a lucrat și la proiectul Platforma România 100 a lui Dacian Cioloș.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii a demisionat

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Bogdan Oprea, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţie.

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi îi doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Oprea pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a numit pe Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, pe 27 ianuarie, în funcția de consilier cu atribuții de purtător de cuvânt.

„Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a numit în funcția de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuții de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea, specialist în comunicare în administrația publică la nivel înalt și cadru universitar cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Bogdan Oprea are licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele care deservesc comunitatea în care trăiește”, a anunțat la acea vreme, printr-un comunicat, Ministerul Sănătății.