Conflict reaprins între Andreea Bălan și George Burcea. Motivul din spatele noii dispute

Conflict reaprins între Andreea Bălan și George Burcea. Motivul din spatele noii dispute Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea. Timpul le rezolvă pe toate. Sursa foto Instagram

După ce Andreea Bălan declara în urmă cu câteva săptămâni că este în relații bune cu tatăl celor două fetițe, George Burcea, se pare că recent un nou episod conflictual a izbucnit între ei.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. După despărțire, responsabilitatea creșterii celor două fete a rămas în grija artistei, care a devenit mamă singură. Andreea Bălan a împărtășit de mai multe ori provocările cu care s-a confruntat în această nouă etapă a vieții sale.

Andreea Bălan și George Burcea, într-un nou conflict

Conform unor surse judiciare, George Burcea intentat o ordonanță președințială și ar fi obținut câștig de cauză într-un interval de timp scurt. Sentința magistraților ar stipula faptul că Andreea Bălan trebuie să răspundă la telefon fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână.

Această situație ar fi apărut după ce actorul ar fi încercat să ia legătura cu cele două fiice ale sale, care locuiesc cu mama lor, iar cântăreața nu i-ar fi răspuns la telefon.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat-o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile.

Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână… Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă din anchetă.

Nemulțumită de faptul că nu a obținut custodia exclusivă asupra minorelor, cântăreața a făcut apel la decizia instanței, dată anul trecut. Primul termen al procesului va avea loc abia în luna septembrie, după vacanța judecătorească.

„Șansele ca instanța să-i dea câștig de cauză sunt infime. Tatăl nu poate fi decăzut din drepturi. Custodia va rămâne, mai mult ca sigur, una comună. Așa cum e și normal. Copiii trebuie să aibă și mamă, și tată. Va cântări totodată și faptul că mama i-a interzis fostului soț să vorbească la telefon cu minorele. Asta, în ciuda faptului că avea acest drept legal”, a adăugat aceeași sursă pentru Cancan.

Cântăreața îl acuză pe fostul soț că nu plătește pensie alimentară

După ce aceste informații au fost publicate în presă, Andreea Bălan a luat poziție și a oferit propria sa perspectivă asupra situației în care este implicată. Artista a vorbit despre implicarea lui George Burcea în creșterea fetelor lor, dar și despre neplata pensiei alimentare de către acesta.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a intors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a spus Andreea Bălan.

Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite.

Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a completat cântăreața, potrivit spynews.ro.