Concerte, musical, expoziţie cu desene „seismice“

Concerte, musical, expoziţie cu desene „seismice“

Petrecerea sfârşitului de săptămână în Bucureşti poate fi o variantă demnă de luat în seamă. Se poate merge la teatru, la concert, la musical sau la expoziţii inedite.

Astfel, astăzi, 13 martie, pe scena Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“ debutează musicalul „Vânătoarea de balene“, care a avut premiera naţională la Palatul Cotroceni în decembrie.

Soprana Operei Române Marta Sandu, care s-a implicat benevol în proiect, joacă într-unul dintre rolurile principale. Piesa a fost gândită ca un spectacol complet, iar cele mai impresionante efecte din spectacol sunt jocurile de lumini şi hologramele, proiecţii tridimensionale.

Expoziţie de desene la Teatrul „Ion Creangă“

Ne puteți urmări și pe Google News

Astăzi şi mâine, la Clubul Ţăranului Român este concert Lola Lafon&Leva. Spectacolul începe în ambele seri de la ora 20.30, iar intrarea este liberă. Sâmbătă, concert al trupei Fără Zahăr tot la Clubul Ţăranului Român. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar ora de prezentare este 19.30.

Nu este de pierdut spectacolul de dans de proporţii care se pregăteşte sâmbătă seară, de la ora 22.00, la Clubul Tango Tangent. Este vorba despre 150 de performeri care vor dansa Milonga.

Tot astăzi, Teatrul „Ion Creangă“ îi aşteaptă pe curioşi la o expoziţie de desene făcute de copii, ce au ca temă seismele. Evenimentul este organizat de Crucea Roşie Română împreună cu Petrom, în colaborare cu Agenţia Japoneză de Cooperare Internaţională. Vor fi prezente cele mai bune lucrări şi vor fi anunţaţi câştigătorii. În competiţie au intrat 600 de elevi de la şase şcoli bucureştene care au participat şi la seminariile educative pe tema seismelor.