Gigi Becali a făcut un tur de orizont al mai multor antrenori, în ultimele zile, și a ajuns la un acord cu portughezul Toni Conceicao.

Astăzi se face anunțul

„Am 20 de antrenori care s-au propus la echipă! Asta legat de faptul că spunea lumea că Becali e refuzat. Sunt spanioli, italieni, români și portughezi. Să își pună pofta-n cui cei care se bucurau că Becali nu găsește antrenor. În final, au rămas doi străini. Sunt cunoscuți amândoi. Probabil că mâine dimineață va fi la antrenament noul tehnician. O să-l aleg prin r u g ă c i u n e . Spun «Doamne, dă-mi inspirație ca să decid». Aveți puțină răbdare”, a anunțat Becali la Digi Sport.

Costa, varianta a doua

Ieri, Gigi a ajuns la un acord de principiu cu Toni Conceicao, anunță digisport.ro. Pe lista finanțatorului s-a mai aflat și Jorge Costa, fost antrenor la CFR Cluj, care a trecut și el pe la echipa din Gruia, în perioada 2011 – 2012, și a fost dat afară de finanțatorul Arpad Paszkany, după un eșec cu Rapid, lusitanului reproșându-i-se jocul fără perspective.

Conceicao a lucrat în Gruia în 2009, în sezonul 2015 – 2016 și în stagiunea precedentă. Despre lusitan , Fanatik a scris că avea stipulat în contract o clauză prin care permitea conducătorilor sp se amestece în deciziile tehnico-tactice.

A negat că ar primi ordine

Portughezul a negat informația. „Asta a fost o altă șmecherie prin care s-a încercat să se pună presiune pe mine. Cine mă cunoaște știe foarte bine că eu fac lotul, eu fac echipa, eu fac schimbările și că nu accept niciun fel de interferență din partea conducerii”, spunea Conceicao pentru sursa citată.