La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca s-a consituit o comisie ce analizează decesul băiatul de doi ani, care a fost internat cu o boală infecțioasă.Purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat că în cadrul acestei anchete se va verifica tot parcursul internării pacientului ș ice tratament i s-a administrat.

”Comisia de decese a spitalului nostru analizează cazul unui băieţel de doi ani care a fost internat duminică şi a decedat miercuri, se verifică tot ceea ce s-a făcut pe parcursul internării, ce tratament s-a administrat. Pacientul a fost internat cu o boală infecţioasă care, ulterior, a evoluat fulminant cu complicaţii. A avut sepsis în ziua decesului, când a şi fost transferat la Terapie Intensivă, dar a mai existat o complicaţie care a dus la deces”, a spus Dreghiciu, citat de Mediafax.

Familia a făcut o sesizare și la Colegiul Medicilor Cluj, care ar putea să o analizeze în prima ședință din 30 ianuarie. Aceștia reclamă și faptul că băiețelul lor ar fi fost tratat de medici cu tantul verde și paracetemol intravenous, fără să îi fioe administrat și un antibiotic.

 

”Nu toate cazurile necesită antibiotic, investigaţii i s-au făcut, nu numai antibioticul este un tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului clujean.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: