Evenimentul Zilei > Monden > Clipe de coșmar pentru Antena 1! S-a prăbușit complet. Asta este lovitura care pune capac
Clipe de coșmar pentru Antena 1! S-a prăbușit complet. Asta este lovitura care pune capac

Clipe de coșmar pentru Antena 1! S-a prăbușit complet. Asta este lovitura care pune capac

Antena 1, mai ghinionistă ca niciodată! După ce s-a anunțat că Acces Direct va fi scos din grilă, televiziunea a mai avut parte de o veste șoc. Bordea și-a dat demisia. Motivul a uimit lumea reflectoarelor.

Cătălin Bordea a renunțat la contractul cu Antena 1 după 9 ani de fidelitate. Vedeta nu se mai regăsea în emisiunea lui Capatos, fiind prea statică pentru stilul lui dinamic. Motivul pentru care acesta și-a luat ADIO este chiar o televiziune rivală.

Demisii în lanț la Antena 1! Postul de televiziune a pierdut teren

Actorul, în vârstă de 36 de ani, caută cu fiecare ocazie adrenalină, iar PRO TV-ul l-a ademenit cu propunerea de a concura la Survivor România. Omul de scenă a lăsat XNS și își va desfășură activitatea cu rivalii de pe Pache Protopopescu.

Mai multe vedete foarte îndrăgite din showbiz-ul românesc negociază pentru intrarea în cel mai mare concurs televizat din România.Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, dar și Dorian Popa, Ionuț Iftimoaie, Alex Velea sau Antonia se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Cătălin Bordea sănătate

PRO TV, rivalul televiziunilor

Șeful PRO TV,  Ladislav Bartonicek, a fost uimit de audiența făcută de Kanal D cu emisiunea Survivor România. Acesta a negociat la sânge pentru a intra în posesia formatului, iar lucrurile par să fie în favoarea sa.

Potrivit Cancan, Casa de producție a vândut formatul Survivor cehilor și sârbilor, iar la scurt timp, românii au reușit să-l achiziționeze.

Premiul de 100.000 de euro îl primește supraviețuitorul concursului, iar provocările sunt din ce în ce mai dificile, fiind nevoiți să lupte pentru mâncare și un adăpost deasupra capului.

”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta.

Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.