Actorul de stand-up Cătălin Bordea are probleme de sănătate. El a fost operat de hemoroizi, zilele trecute.

Co-prezentator la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars, el a povestit că se simte bine după intervenție și că a scăpat de durerile care nu-i dădeau pace.

Acum, că lucrurile s-au rezolvat și s-a recuperat după intervenție, comediantul a revenit în platoul emisiunii și face haz. Cătălin Bordea s-a alăturat Paulei Chirilă și lui Dan Capatos, alături de care prezintă acest sezon al emisiunii difuzate de Antena Stars.

Revenirea sa pe canapea a fost anunțată, bineînțeles, de Dan Capatos.

Cătălin Bordea, probleme de sănătate

În urmă cu câteva zile, actorul Cătălin Bordea mărturisea, în emisiunea pe care o prezintă alături de Paula Chirilă și Dan Capatos, că suferă din cauza hemoroizilor. La vremea respectivă, el preciza că are nevoie de o intervenție chirurgicală și că deja s-a programat la medic. El a făcut o mulțime de glume pe seara a diagonisticului care i-a fost pus de medici.

Actorul s-a arătat curajos, spunând, atunci, că nu se teme de intervenția chirurgicală. Mai mult, dimpotrivă, acesta se arăta bucuros că va scăpa de durerile care nu-I dădeau pace de mai multă vreme.

Cătălin Bordea a avut coronavirus

Anul trecut, Cătălin Bordea a mai lipsit o dată din platoul Xtra Night Show de la Antena Stars. La vremea respectivă, a fost nevoit să renunțe la emisiune, pentru o perioadă, din cauză că s-a infectat cu noul coronavirus. Comediantul a stat 14 zile în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu virusul din China.

„Nu e de joacă. Lăsați petrecerile pentru mai târziu. Avem timp de ele. Covidul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans”, spunea Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

Forma bolii a fost relativ ușoară, Cătălin Bordea acuzând doar o stare de oboseală permanentă.