Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident la Metrou. Circulația trenurilor este blocată în Piața Unirii. UPDATE
Accident la Metrou. Circulația trenurilor este blocată în Piața Unirii. UPDATE

Accident la Metrou. Circulația trenurilor este blocată în Piața Unirii. UPDATE

Un accident s-a produs în această seară la metrou, în stația Piața Unirii 1, după ce o tânără a alunecat de pe peron și a căzut pe calea de rulare. Circulația a înregistrat întârzieri din cauza incidentului.

Accident la Metrou. O tânără a scăpat ca prin minune după ce a alunecat și a picat pe șinele metroului, în stația de la Piața Unirii. S-a întâmplat chiar în momentul în care  garnitura de tren intra în stație. Tânăra care a alunecat este în vârstă de 25 de ani.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a alunecat, luni seara, în calea de rulare a liniei 1 din staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Aceasta nu a suferit vătămări corporale și a fost ridicată de lucrătorii Metrorex.

În urma acestui accident, circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, conform informațiilor transmise de Metrorex. Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs în jurul orei 18:54.

„Astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie”, se arată într-un comunicat transmis de Metrorex.

Circulația trenurilor este blocată în Piața Unirii

Tânăra a fost ridicată de pe șine chiar de lucrătorii de la Metrou, înainte să vină Ambulanța. Ulterior ea a fost preluată de serviciile medicale și a primit îngrijiri. Din cauza acestui incident, circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1. Trenurile au înregistrat mici întârzieri, mai arată Metrorex în comunicat.

Compania îi sfătuiește pe călători să respecte regulile de călătorie. Metrorex precizează că toate regulile trebuie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran.

În special, călătorii sunt sfătuiți să nu depășească banda de siguranță marcată la marginea peronului.

„În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, se arată în comunicare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.