Evenimentul Zilei > Social > Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!” 
Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!” 

Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!” 

Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!”, a scris sociologul în comentariul său de pe Facebook.

Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!”. Este mesajul extrem de sarcastic al sociologului cu privire la evenimentele din ultima perioadă.

Mirel Palada, sociolog şi specialist în comunicare: „Un băiat s-a aruncat de pe acoperiș, nu înainte însă de a purta regulamentar mască. Un bărbat și-a omorît iubita, apoi s-a omorît și el. Probabil purta și el mască.

Timișoara a intrat în carantină din nou. Urmează inevitabil Bucureștiul. Cu mască, evident.
Vine valul trei. Vai, ce val groaznic. Valul trei. Groaznic. Valul patru. Și mai groaznic. Valul cinci. Valul. Cu mască, evident”, scrie sociologul.

Mirel Palada face haz de necaz: „La supermarket şi metrou nu e periculos. Doar de Paște e periculos!”

Ministrul Justiției a ieșit să negocieze cu niște unii care de fapt cereau cu totul altceva decît ce-și închipuia onor înțelept Ministrul. Cu mască, evident.

A, am uitat să vă spun: justiția a hotărît că respectivul ministru și-a însușit casa pe bază de acte false. Ce mai contează? Dacă onor Președintele poate, el de ce n-ar putea? Un epigon necesar.

Pe site-ul Ministerului Sănătății tocmai a apărut o șușă grafică prin care cei care nu sunt esențiali sînt invitați la porțile Raiului, la Sfîntul Petru. Empatie guvernamentală. Cu mască, evident.

Poliția se străduie să-și repare imaginea de nepricepuți și inutili controlînd la sînge și uneori chiar și arestînd băbuțele care vînd leurda pe marginea trotuarului. Aspru, dar cu mască”, a scris Mirel Palada.

Mirel Palada face haz de necaz: Distinșii de la putere tocmai au iertat băncile multinaționale de niște datorii

Şi continuă: „Instituție puternică, necesară, numa bună de asuprit băbuțele și petrecăreții. Că la altceva nu se pricepe. Evident, respectînd riguros procedurile și scriind procesele verbale de amendă cu masca la gură, să nu se vadă colțul limbii cum iese printre dinți atunci cînd se străduie să scrie aproape corect.

Distinșii de la putere tocmai au iertat băncile multinaționale de niște datorii și angarale de doar niște sute de milioane de euro. Doar decît. Un fleac. Cu mască, evident.

Și bineînțeles că Paștele îl vom petrece la televizor, că nici anul ăsta nu e voie la Paște, că se aglomerează populația și e groaznic de
periculos. Nu, nu e voie. E voie doar la supermarket și doar în metrou. Acolo nu e periculos. Doar de Paște e periculos.
Hai, că vă place. Beți încet, că știți să rădbați. O să vă dea Orban și o medalie pentru cît de răbdători sînteți. Suflete de slugi, dragii de voi”, a concluzionat sociologul pe contul personal de Facebook.