Evenimentul Zilei > Politica > Cioloș, implicat cu Bivolaru? Cum a renunțat la MISA pentru a intra în politică
Cioloș, implicat cu Bivolaru? Cum a renunțat la MISA pentru a intra în politică

Cioloș, implicat cu Bivolaru? Cum a renunțat la MISA pentru a intra în politică

Dacian Cioloș, fostul premier al României, își neagă încă trecutul tumultuos. Puțină lume știe că acesta a făcut parte din MISA, organizația condusă de Gregorian Bivolaru.

„Pozează acum în noul om din politică, însă trecutul său nu îl aveantajează deloc. Dacian Cioloș are multe bube în cap, bube pe care mulți încearcă să i le ascundă sub tot felul de farduri”, scriu jurnaliștii de la Money.ro.

Pornind de la susținerea unor oameni cu ștate vechi prin securitate care i-au făcut un partid pentru a le servi interesele, de la trecutul său de la Vatra Românească, despre care încă minte, de la modul în care a fost scos din pălărie pentru a conduce guvernul tehnocrat și până la apartenența lui la Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut condusă de Gregorian Bivolaru, Dacian Cioloș încă ne spune cu aplomb că el este omul nou de care România are nevoie.

Mai rău decât o lipsă a asumării unor fapte din trecut, mai tare enervează la Dacian Cioloș, faptul că este conștient că toți știm că minte, însă el o face în continuare cu seninătate.

De exemplu, să luăm apartenența la MISA lui Bivolaru. Despre care chiar Gregorian Bivolaru a povestit într-un interviu:

Într-adevăr, mai demult, domnul Dacian Cioloș a practicat yoga, demult, cu mai mulți ani în urmă, la aceste cursuri, dar apoi s-a oprit., spunea Gregorian Bivolaru.

„Însă chiar și pus în fața acestor declarații, Dacian Cioloș prefer să tacă mâlc. Însă un răspuns ar trebui, mai ales prin prisma faptului că încearcă să obțină voturile unor oameni care au crescut destul de aproape de biserică și de învățăturile creștine. Iar când până și Biserica Ortodoxă îți cere să răspunzi cumva acestor acuzații și nu o faci, atunci chiar este o problemă”, mai menționează sursa citată.