Evenimentul Zilei > Social > Cine preia şefia PSD? Se profilează deja un favorit! Este un nume foarte greu, e clar
Cine preia şefia PSD? Se profilează deja un favorit! Este un nume foarte greu, e clar

Cine preia şefia PSD? Se profilează deja un favorit! Este un nume foarte greu, e clar

În PSD nu e deloc linişte, ultimele declaraţii ale lui Eugen Teodorovici cu privire la ce strategie ar trebui să aibă formaţiunea fiind un semnal de alarmă pentru Marcel Ciolacu.

Luni, înainte de a intra la CExN al PSD, Teodorovici a transmis că partidul trebuie să depună rapid moţiunea de cenzură pentru a da jos Guvernul Orban.

În mesajul care-l viza mai ales pe preşedintele interimar al partidului, Ciolacu, Teodorovici a explicat că PSD trebuie să-şi asume guvernarea.

Disputa i-a atras atenţia şi jurnalistului Radu Banciu, care a comentat ironic reticența unor social-democraţi de a-l avea președinte plin pe Marcel Ciolacu.

În emisiunea lui de la B1 Tv, Banciu a ridiculizat „capacitățile intelectuale” ale lui Ciolacu şi l-a indicat pe Teodorovici principalul favorit să preia şefia.

„Că tot vorbeam de imbecili, o situație care, într-adevăr, aproape te face să surâzi e asta din PSD, unde a ajuns o babilonie fără margini.

Sunt pregătirile pentru alegerile care vor avea loc. Atenție, alegerile din sânul partidului în primul rând. Și a început bătălia internă între escrocii de prim rang ai PSD.

Le-a cășunat unora exact pe Marcel Ciolacu, care o avea el o virulență de birou, de anticameră, dar nu e un virulent de televizor, nu vine și sparge ecranul de-ți dă un pumn pe canapea, cum o să ne dea Teodorovici dacă o să ajungă președinte plin.

Nu, Ciolacu e mai bovin așa. El este – pot să fac o comparație, că nu știe nimeni nici de la CNA, nici de la CNCD – un fel de anoa.

O vită cornută de prin Asia, Australia, totalmente necunoscută neștiutorilor de carte din Europa și din România. O vacă de acolo.

Evident, prostia a ajuns la el de-i iese prin nări și, cu toate astea, nu e bine văzut în PSD. Mi se pare o anomalie cum numai în acest partid se poate întâmpla.

Ce aveți, mă, cu el, că e reprezentantul absolut al acestui partid?!”, a reacţionat Banciu.

Prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” nu a uitat nici de cea care a fost la conducerea PSD înaintea lui Ciolacu:

„Credeți că veți găsi unul de nivelul lui Ciolacu? Ce ziceam de Dăncilă că e ceva uluitor, el nu e departe. Deci am zis că mai jos nu se poate, ajunseserăm în mocirla umanității.

Ei bine, nu. Iată că Ciolacu e un specimen la nivelul genunchiului broaștei din mocirla în care ne dusese să scăpăm de umanitate și de orice formă de umanism Dăncilă.

Deci când aveți un asemenea leu la conducerea partidului, vrei să vă deziceți de el? Vine unul care dă mai tare cu pumnul, domnul Teodorovici.

Ăsta o să schimbe din temelii politica PSD.

Nu mai există nimic în România decât bătălia pentru ciolan. Toate discuțiile între politicieni sunt cum să atragă mai mult capital pentru alegerile care vin.

Noi suntem toți în izmene în fața acestei maladii, care a revenit cu o forță incredibilă, de ne va lăsa în curând în genunchi pe toți.”

Teodorovici este din ce în ce mai vocal după ce duminică a anunțat că va candida la funcția de președinte al PSD, motivând că actuala conducere „lasă” Guvernul Orban „să-și facă de cap”.

Rămâne de văzut pentru cine va înclina balanţa, mai ales că şi Marcel Ciolacu a anunțat din februarie că va candida la șefia plină a partidului.

La 21 iunie, Ciolacu sublinia că PSD nu va intra în alegerile locale din toamnă fără o conducere aleasă la congresul formaţiunii.

sursa: b1.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: