Evenimentul Zilei > Monden > Cine o înlocuiește pe Oana Cuzino la PRO TV? A mai prezentat o emisiune la aceeași televiziune, dar a fost dată afară fără explicații!
Cine o înlocuiește pe Oana Cuzino la PRO TV? A mai prezentat o emisiune la aceeași televiziune, dar a fost dată afară fără explicații!

Cine o înlocuiește pe Oana Cuzino la PRO TV? A mai prezentat o emisiune la aceeași televiziune, dar a fost dată afară fără explicații!

Medicul nutriționist Mihaela Bilic va relua colaborarea cu Pro TV. Oficialii postului au anunțat, miercuri, că ea va prezenta „Doctor de bine' , o emisiune care până acum se difuza online.

Emisiunea are același format ca „Ce se întâmplă, doctore”, producție care a dispărut o dată cu plecarea Oanei Cuzino din Pro TV, potrivit Ciao.ro.

Emisiunea va oferi sfaturi medicale avizate despre coronavirus, dar și despre alte boli, simptome, tratamente și conduita corectă pentru fiecare dintre ele. Sfaturile vizează oamenii care își doresc să abordeze o viața echilibrată din punct de vedere medical. Fosta prezentatoarea e emisiunii este corespondentul pe sănătate al Știrilor PRO TV, Liliana Curea.

Bilic, promovată după ce a fost concediată de la cârma fostei sale emisiuni

La începutul lui februarie, Mihaela Bilic a anunțat că nu va mai colabora cu emisiunea Arena Bucătarilor, tot de pe Pro TV, într-o postare pe Facebook.

Semnal de alarma transmis de medicul nutriționist Mihaela Bilic

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii Arena bucătarilor. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puţini ştiu că proiectul Arena bucătarilor nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească.

Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă reţeta’ s-a dovedit a fi o reuşită!”, scria atunci Bilic.

Oana Cuzino, scoasă din grila Pro TV după 18 ani

Oana Cuzino a încetat colaborarea de 18 ani cu Pro TV. Emisiunea prezentată de aceasta, „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost scoasă din grila de toamnă. „După 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare”, a transmis vedeta pe Facebook. Ea a mai precizat că e mândră de proiectul ei de la PRO TV, că emisiunea și-a atins scopurile, dar și limitele.