Evenimentul Zilei > Social > Oana Cuzino a reacționat după ce a aflat că a rămas fără emisiunea de la PRO TV. Ce are de gând medicul
Oana Cuzino a reacționat după ce a aflat că a rămas fără emisiunea de la PRO TV. Ce are de gând medicul

Oana Cuzino a reacționat după ce a aflat că a rămas fără emisiunea de la PRO TV. Ce are de gând medicul

După 18 ani de colaborare, Oana Cuzino s-a despărțit de PRO TV și a transmis un mesaj pe contul de Facebook după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila de programe.

Conducerea PRO TV a decis să scoată din grila de programe emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, una dintre cele mai vechi de la acest post. Programul avea o istorie de 18 ani, debutând în 2003. Realizatoarea Oana Cuzino a reacționat și a explicat ce va face în continuare din punct de vedere profesional.

Oana Cuzino a reacționat după ce a aflat că va rămâne fără emisiunea de la PRO TV

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, a scris Oana Cuzino pe Facebook.

Care era anunțul conducerii postului de televiziune

„Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.

Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!”, a mai afirmat medicul Oana Cuzino.

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, se precizează într-un comunicat al celor de la PRO TV.