Evenimentul ZileiMondenOana Cuzino a învățat-o pe Andreea Esca cum să se mențină tânără

Oana Cuzino a învățat-o pe Andreea Esca cum să se mențină tânără

Oana Cuzino a învățat-o pe Andreea Esca cum să se mențină tânără
Cel mai frumos doctor de pe micul ecran, Oana Cuzino, realizatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, de la PRO TV, sare în ajutorul colegilor.

Medic primar geriatru şi doctor în ştiințe medicale, Oana reușește la 44 de ani să arate ca o adolescentă și îi învață și pe ceilalți să-i calce pe urme. Printre cei care au beneficiat de sfaturi s-a numărat și Andreea Esca.

„Nu mi-am făcut un scop din acest lucru, să-mi păstrez tinerețea, ci doar energia, tonusul, puterea de muncă, sănătatea… Întotdeauna m-a fascinat ceea ce este nou, interesant, revoluționar. Așa că, urmez pur și simplu reguli de bun simț, aplicabile la orice vârstă. Societatea este cea care delimitează etapele, însă în lipsa unei viziuni echilibrate, probleme pot apărea oricând, și la 20 și la 60 de ani. În general, fie că sunt vedete sau persoane mai puțin cunoscute, ca medic aplic regula confidențialitătii”, explică Oana. Totuși…


FOTO: Andreea Esca, vedeta Știrilor ProTV, face sport regulat„Doar pentru că este o persoană deschisă și lipsită de prejudecăți, am să vă mărturisesc că la un moment dat, Andreea Esca mi-a cerut sfatul în legătură cu cel mai bun tip de sport pe care eu îl consider potrivit pentru femei și în acest context i-am vorbit despre Pilates reformer. Andreea s-a îndrăgostit de el și am aflat de la ea recent că îl practică și acum cu plăcere”, a povestit Oana Cuzino.


Accesează: