Evenimentul Zilei > Social > Decizie radicală luată de șefii de la PRO TV. Una dintre cele mai vechi emisiuni dispare din grilă
Decizie radicală luată de șefii de la PRO TV. Una dintre cele mai vechi emisiuni dispare din grilă

Decizie radicală luată de șefii de la PRO TV. Una dintre cele mai vechi emisiuni dispare din grilă

Una dintre cele mai vechi emisiuni ale postului PRO TV nu se va mai regăsi în grila de toamnă, după cum au anunțat reprezentanții televiziunii.

Sefii de la PRO TV au decis să scoată din grila de programe una dintre cele mai vechi emisiuni. Este vorba despre „Ce se întâmplă, doctore?”, moderată de Oana Cuzino. Acest program era difuzat zilnic de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale. De asemenea, mai putea fi urmărită și în fiecare duminică, de la ora 10.00. Din toamnă, „Ce se întâmplă, doctore?” nu se va mai regăsi în grila PRO TV.

Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, scoasă din grila de programe a PRO TV

„Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, se precizează într-un comunicat al celor de la PRO TV.

Programul se reluase în luna februarie a acestui an

Emisiunea se reluase în luna februarie a acestui an, după o perioadă în care fusese întreruptă difuzarea ei. „Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într-o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând. Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate”, spunea Oana Cuzino.