Evenimentul Zilei > Social > PRO TV trebuie să găsească urgent un înlocuitor pentru Florin Călinescu. Cine e favorit să intre în juriul de la Românii au talent
PRO TV trebuie să găsească urgent un înlocuitor pentru Florin Călinescu. Cine e favorit să intre în juriul de la Românii au talent

PRO TV trebuie să găsească urgent un înlocuitor pentru Florin Călinescu. Cine e favorit să intre în juriul de la Românii au talent

Plecarea lui Florin Călinescu din PRO TV a provocat o mare problemă, iar acum trebuie găsit un înlocuitor de calibru pentru a-i lua locul actorului.

Plecarea lui Florin Călinescu din juriul emisiunii „Românii au talent” a creat o adevărată undă de șoc la PRO TV. Acum, producătorii show-ului trebuie să găsească urgent un înlocuitor pentru cel care a fost asociat cu brandul postului, încă de la apariția pe piață din 1995. Din câte se pare, vizat pentru a umple golul lăsat de plecarea intempestivă a lui Florin Călinescu este Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete are mari șansă să intre în juriul emisiunii „Românii au talent”

„Actorul, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai carismatice figuri ale PRO TV . El este cel care îi dă viață, din 2012 încoace, cârciumarului Bobiță din „Las Fierbinți”.

Mutarea celor de la PRO TV ar putea să nu se oprească numai asupra unui singur nume. Show-ul prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş ar putea veni cu o noutate absolută. Sursele Capital au declarat că, la Românii au talent, ar fi posibil să apară două figuri noi, în locul lăsat liber de Călinescu. Dacă în ceea ce îl privește pe Bobonete, zilele trecute se duceau încă tratative, în ceea ce îl privește pe al doilea personaj lucrurile încă nu sunt încă bătute în cuie”, după cum anunță capital.ro.

Mari reproșuri aduse de Florin Călinescu postului PRO TV

Florin Călinescu a desființat postul de televiziune, în momentul în care a explicat de ce a ales să plece de la Pro TV, din emisiunea de succes „Românii au talent”. Vedeta TV a afirmat că postul nu mai are nicio legătură cu ceea ce reprezenta în urmă cu mai mulți ani.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature”, a spus Florin Călinescu.