Un nou Golden Buzz a fost acordat în cadrul emisiunii „Românii au talent”, difuzată, vineri, dePro TV. Concurentul care a reușit să îi lase pe jurați cu gura căscată se numește Ruslana Krustas. Tânăra este o acrobată în vârstă de 20 de ani, care provine din Kiev, capitala Ucrainei. Alexandra Dinu a fost cea care a apăsat butonul și a trimis-o pe concurentă în marea finală. Fosta soție a lui Adrian Mutu a explicat și ce a determinat-o să apeleze la Golden Buzz.

Un nou Golden Buzz la „Românii au talent”

Exercițiul fizic prezentat de Ruslana Kurstas a fost de-a dreptul impresionant. „La un moment dat nu mai înțelegeam unde e capul, unde sunt picioarele. Chipul ei apărea cu un zâmbet cât toată fața”. Și-a motivat Alexandra Dinu decizia. Ruslana face sport de la o vârstă fragedă. Atunci când avea 3 ani a început să practice gimnastica ritmică. Apoi, la 6-7 ani, a decis să treacă spre contorsionism. A avut calități fizice pentru a reuși în această ramură și a muncit mii de ore pentru a atinge performanțele cu care a impresionat și la „Românii au talent”.

Deține un record mondial

A fost protagonista primului ei spectacol atunci când avea doar 5 ani. De-a lungul timpului și-a construit un show care s-a bucurat de mare succes. A dat spectacole în zeci de țări și vrea să-și amplifice notorietatea pe care și-a câștigat-o în ultimii ani. Tânăra din Ucraina deține un record mondial, pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane.

Dar Ruslana a avut și probleme. Din cauza stilului de viață extrem de riguros, necesar pentru performanțele sale fizice, sportiva s-a luptat cu anorexia. Necazurile au început anul trecut. A depășit perioada dificilă și acum se află în recuperare.


Încă un Golden Buzz la „Românii au talent”. Cine a intrat rapid în finală

„Românii au talent”, vârf de audiență. Tânăra cu harpă a cucerit întreaga țară