Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru deplânge ruptura dintre Pro TV și Florin Călinescu. Unde eșuează televiziunile din România
Dan Negru deplânge ruptura dintre Pro TV și Florin Călinescu. Unde eșuează televiziunile din România

Dan Negru deplânge ruptura dintre Pro TV și Florin Călinescu. Unde eșuează televiziunile din România

Dan Negru a comentat ruptura dintre Florin Călinescu și trustul Media PRO. Prezentatorul TV a încercat să explice diferența între cruda realitate și modul în care, în viziunea sa, ar fi trebuit să procedeze televiziunile cu vedetele lor.

Dan Negru a încercat să explice situația lui Florin Călinescu printr-o analogie cu situația de la marile trusturi ale lumii.

E plin de știri despre plecarea lui Călinescu din Pro…

O spun cu fair-play colegial că Pro și-au păstrat, folosit si respectat brandurile de la inceputuri până azi, indiferent de acționariat sau echipe manageriale.

Esca, Călinescu, Netty Sandu, Dedu, Andi au fost la inceputuri, sunt și azi…

Habar n-am dacă a fost potrivire sau strategie .

Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.

La ăștia e strategie.

La noi …🤪

In afara lor, am rămas singurul care e in același loc de peste 20 de ani și am să vă povestesc intr-o zi dacă a fost greu sau ușor.
Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați.

Merg unde sunt primiți.

Și rămân acolo unde sunt iubiți….”, a fost mesajul lui Dan Negru, însoțit de o fotografie în care oamenii de televiziune arată că sunt prieteni, și nu rivali.

Reamintim că Florin Călinescu a anunțat, în cursul serii de duminică, că renunță la emisiunea Românii au talent și la colaborarea cu PRO TV. De asemenea, Evenimentul zilei a oferit detalii despre motivele care au dus la această ruptură. 

Ulterior, PRO TV a venit cu un comunicat.