Evenimentul Zilei > Social > Prima reacție oferită de PRO TV în scandalul cu Florin Călinescu
Prima reacție oferită de PRO TV în scandalul cu Florin Călinescu

Prima reacție oferită de PRO TV în scandalul cu Florin Călinescu

Oamenii continuă să fie bulversați de știrea conform căreia Florin Călinescu pleacă din jurul de la Românii au talent, emisiunea-regină de pe PRO TV.

Florin Călinescu a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că urmează să își încheie conturile cu PRO TV. Implicit, și cu emisiunea Românii au talent.

Anunțul surprinde pe fondul faptului că emisiunea Românii au talent are niște audiențe record din momentul în care Florin Călinescu s-a alăturat jurirului.

Totul s-a lămurit în momentul în care Evenimentul Zilei a oferit detalii din culise despre conflictul pe axa Florin Călinescu – PRO TV

Cum vede PRO TV ruptura de Florin Călinescu

PRO TV a oferit o reacție oficială. în care, însă, a refuzat să comenteze ruptura sau să ofere mai multe detalii.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, ne-au transmis, la solicitarea noastră, reprezentanții stației din Pache Protopopescu.

Florin Călinescu a anunțat că oferă detalii

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la <Românii au talent>. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.

Fostul actor, în juriu din 2015

În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”.

Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. „Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie.

Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația „, mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective.

Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum „Ora șapte, bună dimineața” (1996), „Chestiunea zilei’ (1996-2000), „Procesul etapei” (2003).