Are tot ce-i dorește inima și, totuși, pare-se că nu-i de-ajuns. Daniel Dines (47 de ani), șeful colosului UiPath, tocmai l-a detronat pe Ion Țiriac din fruntea clasamentului celor mai bogați români, dar banii nu sunt, după cum se vede, singura legătură din el și fostul jucător de tenis. Pasiunea pentru femei și inima zburdalnică îi așează pe Dines și Țiriac în aceeași barcă.

În paralel cu succesul businessului derulat peste Ocean (primul om din lume care a devenit miliardar din afaceri cu roboți software – „boți”, cum li se spune în terminologia IT), Daniel Dines are și o viață sentimentală la fel de agitată. Și-o împarte între povești amoroase și… săli de tribunal, acolo unde joacă ba rolul reclamantului, ba cel al pârâtului.

2013 – primul divorț

Anul 2013 i-a adus marele succes (UiPath își consolida poziția pe piața „boților”), dar și divorțul de Simona Ileana Comănescu. Divorțul a fost cerut de omul de afaceri, scrie cancan.ro, iar instanța de judecată nota, după al treilea termen de proces: „Admite cererea. Desface căsătoria din culpa exclusivă a reclamantului. Ia act de faptul ca nu au fost solicitate cheltuieli de judecată”.

2016 – al doilea divorț

Eliberat și legal după divorțul de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines aterizează în brațele Alexandrei Grigoraș, mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi se căsătoresc „pe ascuns” la Primăria Comunei Ogra, din județul Mureș. Fericire maximă… dar numai pentru doi ani: în 2014 „se iau”, în 2016 se despart. Acum, Dines este pârât. La termenul din 25.10.2016, lipsește partea reclamantă dintr-un motiv incredibil: Alexandra a renunțat la cererea de chemare în judecată! Și în 10.04.2017 s-a repetat aceeași poveste: Alexandra Grigoraș cere divorțul, dar mai apoi se răzgândește.

O căsnicie, după cum se vede, la fel de furtunoasă ca viața celui mai bogat român. Daniel Dines iubește ceea ce știe să facă, dar este la fel de pasional și când vine vorba de viața amoroasă.