Evenimentul ZileiMondenCine e iubita lui Adrian Sârbu. Diferența de vârstă este foarte mare

Cine e iubita lui Adrian Sârbu. Diferența de vârstă este foarte mare

Cine e iubita lui Adrian Sârbu. Diferența de vârstă este foarte mare
Fostul patron al trustului Pro, Adrian Sârbu este un personaj foarte discret atunci când vine vorba despre relațiiel sale personale și despre femeia cu care își împarte viața

La vârsta de 66 de ani, pe care a împlinit-o duminică, fostul patron al Pro TV, Adrian Sârbu, se poate considera un om împlinit. Pe lângă averea impresionantă pe care a acumulat-o, în timp, din afaceri, el se laudă și cu o iubită cu 34 de ani mai tânără.

Din anul 2012, Adrian Sârbu formează un cuplu împreună cu regizoarea Cristina Iacob, o femeie mult mai tânără decât el. Aceasta are abia jumătate din vîrsta fostului mogul al trustului Pro, 32 de ani, dar acest lucru nu pare să conteze foarte mult în relația lor.

Cei doi sunt foarte discreți și dau foarte rar ocazia unor bârfe sau comentarii privind viața lor personală. Deși sunt împreună de nouă ani, nu au dat prilejul al discuții sau speculații referitoare la o eventuală căsătorie sau despre intenția de a acvea copii.

„Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, povestea Cristina Iacob pentru ziarulring.ro.

O pereche foarte discretă cu viața personală

Singurele lucruri care „au scăpat” în presă, despre relația lor au fost că sunt doar „doi oameni normali”, iar viața lor nu este deloc interesantă.

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»… Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea.

Mă bucur că v-am făcut să râdeţi… De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde… «Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa“, a spus recent Cristina Iacob, într-o declarație publică pentru redactia.ro.

Sursa foto: redactia.ro


Accesează: