Evenimentul Zilei > Monden > Ce urmează să se întâmple în finala Survivor România. Acuzații de „blat” între concurenți
Ce urmează să se întâmple în finala Survivor România. Acuzații de „blat” între concurenți

Ce urmează să se întâmple în finala Survivor România. Acuzații de „blat” între concurenți

Vești de ultimă oră de la Survivor România. Consiliul care se va întruni duminică va hotărî ce concurenți vor participa la probele individuale ale concursului.

Primele șase luni de probe pentru echipele Războinicii și Faimoșii au fost foarte solicitante. Concurenții s-au confruntat cu foame, epuizare fizică, lipsa odihnei și condiții extreme de supraviețuire în jungla dominicană. Cei mai buni concurenți din cele două echipe vor fi aleși pentru a participa mai departe la probele individuale, unde se vor lupta pentru premiul cel mare al celui de-al doilea sezon de la Survivor România.

Ce nume se vehiculează pentru finala competiției

Șase concurenți vor urma să fie aleși pentru a participa la probele individuale ale concursului. Patru nume despre care se știe că vor participa în finala competiției sunt: Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea.

În ceea ce privește echipa Faimoșii, doi concurenți vor fi aleși pentru probele individuale în urma întrunirii Consiliului de eliminare duminică, 27 iunie, dintre Zanni, Elena Marin și Sebastian Chitoșcă.

Când încep probele individuale

Consiliul de nominalizare de sâmbătă, 26 iunie, a fost unul dintre cele mai intense din ultimele săptămâni la Survivor România. Sebastian Chitoșcă și Zanni au votat-o, în unanimitate, pe Elena Marin, coregrafa fiind în pericol de a părăsi competiția din Republica Dominicană.

După șase luni de probe solicitante, în care Războinicii și Faimoșii s-au luptat cu foamea, extenuarea fizică, lipsa odihnei, presiunea concursului și condițiile extreme de supraviețuire, șase concurenți norocoși vor ajunge la probele individuale.

Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea sunt primii patru concurenți despre care se știe că vor participa în etapa finală a competiției care se desfășoară în jungla dominicană. Cât îi privește pe Faimoși, dintre Zanni, Elena Marin și Sebastian Chitoșcă doi concurenți vor ajunge la probele individuale, în urma Consiliului de eliminare de duminică, 27 iunie.

Probele individuale vor începe săptămâna viitoare. Mai precis, de joi, 1 iulie 2021, Faimoșii și Războinicii vor deveni toți adversari pe teren. Fiecare dintre cei șase concurenți va lupta pe forțele proprii pentru a câștiga titlul de Survivor România și marele premiu în valoare de 250.000 de lei, puțin peste 50.000 de euro.

Blat la Survivor România?!

Scandal uriaș pe traseu la al doilea joc pentru imunitate al acestei săptămâni de la Survivor România. Maria Chițu a fost acuzată de faptul că ar fi pierdut intenționat pentru ca Elena Marin să câștige puncte pentru echipa ei. Atât Faimoșii cât și Războinicii au sărit pe tânăra de 20 de ani pentru că ar fi sărit intenționat în apă, pentru a-i oferi un avantaj Elenei Marin.

Maria Chițu nu a comentat deloc acuzațiile aduse de către Războinici. La vederea incidentului, Zanni și Sebastian Chitoșcă au răbufnit la adresa Mariei. Cei doi Faimoși nu s-au bucurat de felul în care a luat Elena punctul.

Albert: Băi, Maria, te-ai aruncat intenționat. Am văzut cu toții. Nu-mi rup eu aici picioarele aici timp de șase luni ca să îți bați tu joc.

Andrei: Las-o, mă, să îi dea și Elenei câteva puncte (a zis el ironic).

Albert Oprea: Elena, nu mă bag eu între voi, ți se pare normal ca Maria să nu spună „Forța Războinicii”? voi v-ați înjurat și tot ați zis Forța Faimoșii.

Elena Marin: Am zis mereu că trebuie lăsate certurile la joc, dar nu se mai ține cont de asta nicăieri.

Albert: indiferent de certurile din camp se lasă totul deoparte și-ți dai sângele și ești cu războinicii până la capăt

De ce s-a certat Maria Chițu cu Războinicii

Fanii Războinicilor au avut parte de un șoc atunci când Maria Chițu s-a întors împotriva propriilor ei colegi. Înainte de a începe al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, blondina nu a vrut să dea mâna cu Marius, Andrei și Albert, lucru care i-a derutat pe coehipierii săi din echipa albastră.

Maria Chițu: Orice spuneti nu conteaza acum pentru mine. Nu vreau sa dau mana acum cu voi, daca nu simt, nu o sa o fac.

Sebastian Chitoșcă: Trezeste-te ca nu pui tu sapte baieti la punct

Albert Oprea: Cum sa nu dai mana cu noi? orice ar fi, ca e echipa ta.

Zanni: Las-o vere, ca ea e din desene animate. O sa-i dea punctele.

Probele individuale vor debuta pe 1 iulie. Concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor lupta pentru a câștiga marele premiu în valoare de 250.000 de lei.

Faimoșii au propus ca Elena Marin și Sebastian Chitoșcă să fie eliminați din concurs, după ce au pierdut ambele jocuri pentru imunitate. În cadrul Consiliului ce se va organiza duminică, 27 iunie, se va lua decizi finală. Unul dintre concurenți va părăsi concursul.

Maria Chițu a făcut blat pentru a o ajuta pe Elena Marin

Sâmbătă, 26 iunie, în cadrul Consiliului de nominalizare, Sebastian Chitoșcă și Zanni au votat-o pe Elena Marin. Coregrafa se afla în pericol de a părăsi Republica Dominicană. Maria Chițu a fost acuzată de băieți că a făcut blat și a pierdut două puncte intenționat, pentru a o ajuta pe Elena Marin pe traseu.

„Mă așteptam să fiu nominalizată. Am fost agitată toată săptămâna. Îmi este frică, am rămas doar trei. Publicul decide. Facă-se voia Domnului. Este clar că este o frustrare foarte mare, nu am cum să le schimb părerea. Dar asta nu-mi dă dreptul să îi vorbesc urât lui Sebastian, că îmi fac nevoile cum face el, ei au manipulat lucrurile și ei joacă urât. Sebastian vorbea despre exemplul pe care îl dăm oamenilor de acasă, nu vreau să spun de câte ori a zis el atât de multe lucruri.

Nu am cum să mă apăr în fața lor, dar trebuie să faci față din toate punctele de vedere și să mergi mai departe. Ei nu joacă corect, vorbesc despre dreptate, strategii, lucruri murdare și, de fapt, cred că ei le fac. De fapt, nu cred, sunt sigură, hoții strigă hoții. Am rămas singură, din păcate”, a spus Elena Marin la Consiliul de la Survivor România.