Evenimentul ZileiMondenScandal uriaș la Survivor, ediția 2021. Gestul neașteptat făcut de un concurent

Scandal uriaș la Survivor, ediția 2021. Gestul neașteptat făcut de un concurent

Scandal uriaș la Survivor, ediția 2021. Gestul neașteptat făcut de un concurent
Tensiuni neașteptate la Survivor 2021. Unul dintre concurenții apreciați de telespectatori, Sebastian Chitoșcă, a încălcat regulamentul. Însă acesta a folosit un motiv emoționant pentru gestul său.

Sebastian Chitoșcă, unul dintre componenții echipei Faimoșilor, a încălcat și el regulamentul Survivor România 2021.

Pus în fața faptului împlinit de Dan Pavel, Sebastian Chitoșcă și-a recunoscut vina și și-a explicat gestul. Chitoșcă a încercat să facă rost de telefon pentru a lua legătura cu soția lui, de care e despărțit de luni bune.

Ce i-a spus prezentatorul Survivor România 2021

Dan Pavel nu a dorit să pună mai multe paie pe foc și l-a lăsat pe Chitoșcă să își explice decizia.

”Dan: Tot ce s-a întâmplat va avea o consecință. Sebastian, tu ai fost prins încercând să iei legătura cu cineva drag de acasă.

Sebi: Da, am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Această emisiune este ca închisoarea Alcatraz. Nu putem face mai mult de 15 metri în față sau spate.

Sebastian Chitoșcă: Poți doar să te pierzi sau să mori

Nu poți face nimic, decât să te duci în pădure să te pierzi sau să mori. Acasă am lăsat o situație grea, cu familia, cu mama, cu fratele. Am încercat să fac rost de telefon și am vrut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea și cam atât am făcut. Nu-mi pare rău pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor lângă ea.

În caz că am acasă oameni care mă apreciază și copii, le sugerez să nu facă ce am făcut eu, că nu este demn. Îmi cer scuze față de ambele echipe și față de oamenii care mi-au dat încrederea să ajung aici. Sunt bărbat, nu pot să las capul jos pentru greșeala pe care am făcut-o. Mi-am recunoscut toate defectele și greșelile, nu sunt mândru de ce am făcut și nu vreau să mai zic nimic.”


Accesează: