Începând cu 1 ianuarie 2016, Arthur Popa va fi numit în funcția de CEO al Băneasa Developments, companie ce deține Băneasa Shopping City și Grand Cinema & More.

El îl va înlocui pe Georgios Argentopoulos care preia atribuții în consiliul de administrație al companiei. Arthur Popa va fi responsabil de continuarea strategiei de dezvoltare a centrului comercial Băneasa Shopping City, având ca obiectiv consolidarea poziției de lider pe piața din România.

 

Arthur Popa și-a început activitatea în cadrul Băneasa Developments în 2006, ocupând diverse funcții de conducere pe parcursul carierei sale. În 2013 a fost numit Chief Operating Officer (COO), poziție din care a coordonat operațiunile companiei. În iunie 2014 a obținut certificarea ICSC – Certified Shopping Center Manager – fiind printre primii manageri din România cu această acreditare.

 

“Este un privilegiu pentru mine să-i transmit lui Arthur responsabilitățile mele. El s-a dezvoltat profesional simultan cu proiectul Băneasa Shopping City și a contribuit la succesul acestuia. Numirea lui este una firească. A demonstrat că are toate aptitudinile pentru a continua procesul de creștere a operațiunilor companiei”, a declarat Georgios Argentopoulos.

 

“Băneasa Shopping City este un reper pe piața centrelor comerciale din România. O spun rezultatele noastre, brandurile care ne-au ales pentru deschiderea în premieră a magazinelor și, mai ales, clienții noștri. Pe o piață din ce în ce mai matură cum este cea românească, ne mândrim să avem o creștere constantă a numărului de vizitatori și a cifrei de afaceri. Prin urmare, preiau acest mandat având un obiectiv foarte clar, acela de a ne îmbunătăți permanent serviciile prin concepte noi și oferte inovatoare, oferindu-le astfel clienților noștri o experiență unică de shopping și entertainment”, a adăugat Arthur Popa, CEO Băneasa Developments.