Evenimentul Zilei > Economie > CE român va conduce un mall cu vânzări de 200 milioane de euro!
CE român va conduce un mall cu vânzări de 200 milioane de euro!

CE român va conduce un mall cu vânzări de 200 milioane de euro!

Pentru prima dată, unul dintre cele mai mari mall-uri din România va fi condus de un român.

Începând cu 1 ianuarie 2016, Arthur Popa va fi numit în funcția de CEO al Băneasa Developments, companie ce deține Băneasa Shopping City și Grand Cinema & More.

El îl va înlocui pe Georgios Argentopoulos care preia atribuții în consiliul de administrație al companiei. Arthur Popa va fi responsabil de continuarea strategiei de dezvoltare a centrului comercial Băneasa Shopping City, având ca obiectiv consolidarea poziției de lider pe piața din România.

 

Arthur Popa și-a început activitatea în cadrul Băneasa Developments în 2006, ocupând diverse funcții de conducere pe parcursul carierei sale. În 2013 a fost numit Chief Operating Officer (COO), poziție din care a coordonat operațiunile companiei. În iunie 2014 a obținut certificarea ICSC – Certified Shopping Center Manager – fiind printre primii manageri din România cu această acreditare.

 

“Este un privilegiu pentru mine să-i transmit lui Arthur responsabilitățile mele. El s-a dezvoltat profesional simultan cu proiectul Băneasa Shopping City și a contribuit la succesul acestuia. Numirea lui este una firească. A demonstrat că are toate aptitudinile pentru a continua procesul de creștere a operațiunilor companiei”, a declarat Georgios Argentopoulos.

 

“Băneasa Shopping City este un reper pe piața centrelor comerciale din România. O spun rezultatele noastre, brandurile care ne-au ales pentru deschiderea în premieră a magazinelor și, mai ales, clienții noștri. Pe o piață din ce în ce mai matură cum este cea românească, ne mândrim să avem o creștere constantă a numărului de vizitatori și a cifrei de afaceri. Prin urmare, preiau acest mandat având un obiectiv foarte clar, acela de a ne îmbunătăți permanent serviciile prin concepte noi și oferte inovatoare, oferindu-le astfel clienților noștri o experiență unică de shopping și entertainment”, a adăugat Arthur Popa, CEO Băneasa Developments.