Evenimentul Zilei > Monden > Ce mai fac nepoțeii lui Traian Băsescu? Elena a început să…
Ce mai fac nepoțeii lui Traian Băsescu? Elena a început să…

Ce mai fac nepoțeii lui Traian Băsescu? Elena a început să…

Elena Băsescu petrece foarte mult timp alături de cei trei micuți ai săi, pe care până acum a vrut să-i ferească de ochii presei.
Copiii Elenei Băsescu, trei la număr, s-ar părea că sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece mămica lor petrece din ce în ce mai mult timp alături de ei, pentru a-i feri de răutățile din presă.
Celor trei micuți nu le pasă că tăticul lor se însoară în curând. Mămica EBA le face măști personalizate, ca să nu le fie prea greu în pandemie, scrie Rețete și Vedete.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a trecut peste divorț și este pregătit să înceapă o nouă poveste, alături de iubita sa Sheila. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cunoscut sub numele de Syda, a decis să își ducă relația la nivelul următor. Se află în Turcia, unde pregătește de zor o nuntă ca în povești, într-o locație de lux, așa cum Rețete și Vedete v-a prezentat aici.

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă. Iată că Elena Băsescu (40 de ani) s-a schimbat radical: acum este mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri.

Dacă tot se ocupă Elena Băsescu cu hăinuțe pentru copii, să vedeți cum îi îmbracă pe cei trei copiii ai săi! Le-a făcut măscuțe colorate, pe care cei mici le folosesc peste tot când ies din casă. Bunicii, Maria și Traian Băsescu, își adoră nepoțeii și postează tot timpul poze cu cei mici.

Pe 4 iunie 2018, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată, Anastasia, pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), iar după aceea și-a deschis o afacere cu haine pentru copii.

Ceilalți doi copii ai Elenei Băsescu, Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr. (4 ani), sunt fericiți și nu par că suferă că tăticul lor se însoară din nou. Nici nu prea au amintiri multe despre el, pentru că erau prea mici în septembrie 2016, când părinții lor au divorțat.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: