Ce face Andreea Esca cu salariul secret. S-a aflat pe ce-și cheltuie banii încasați de la PRO TV

Ce face Andreea Esca cu salariul secret. S-a aflat pe ce-și cheltuie banii încasați de la PRO TV Sursa: facebook.com/AndreeaEscaOficial

Pe lângă salariul secret pe care îl câștigă de la Pro TV, unde apare la pupitrul știrilor, în fiecare seară, Andreea Esca obține și alte venituri.

Vedeta de televiziune a făcut, de-a lungul anilor, mai multe investiții, iar acum se bucură de roade. Andreea Esca a investit o sumă importantă în turism, domeniu din care obține venituri destul de mari.

Vedeta PRO TV a achiziţionat câteva imobile de pe o stradă din Cluj, pe care a decis să le transforme într-un hotel de lux. Vedeta a primit deja aprobarea de la Comisia de Urbanism din Cluj pentru a demola parţial două imobile pentru a fi transormate în corpurile hotelului de lux. Deşi proiectul a fost aprobat în 2017, aceasta nu a reușit să finalizeze contrucția, urmând să fie gata abia în 2024.

Știrista PRO TV a identificat o oportunitate profitabilă la Porumbacu de Sus, lângă Sibiu. Aici a achiziționat mai multe căsuțe de lemn, vechi, pe care le-a transformat în locații de cazare. Casa Floarea Veţii, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui şi Casa Prieteniei sunt numite cele cinci case tradiționale pe care prezentatoarea TV le închiriază turiştilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva”, a explicat Andreea Esca, conform publicației Capital.

sursa foto: romanian-romance.com

Un complex turistic la poalele vârfului Negoiu

Complexul turistic se numeşte „OberWood” şi se află la 50 de kilometri de Sibiu, aproapede vârful Negoiu, din Munţii Făgăraş. Andreei Esca nu a ales întâmplător această locație ci pentru că acolo este zona natală a bunicilor săi.

„Oamenii vin la ţară să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare, dar nu schimbând complet felul în care arată că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi.

Haideţi să păstrăm ce avem! Avem un loc aşa de frumos, vreau să fiu mândră de el şi să aduc, în continuare, o mulţime de oameni să-l vadă. Sunt mândră că bunicul meu este de aici, am să vin aici şi am să lupt în continuare să fie Porumbacul de Sus aşa cum trebuie să fie”, a spus prezentatoarea Pro TV, conform click.ro.