Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca și-a surprins fanii cu dezvăluiri noi despre viața ei. Surpriză de Crăciun
Andreea Esca și-a surprins fanii cu dezvăluiri noi despre viața ei. Surpriză de Crăciun

Andreea Esca și-a surprins fanii cu dezvăluiri noi despre viața ei. Surpriză de Crăciun

În acest an, de Crăciun, știrista Andreea Esca a decis să schimbe peisajul și să meargă în Franța, pentru a marca Nașterea Domnului alături de părinții soțului, cunoscutul om de afaceri Alexandre Eram.

Cu această ocazie, veterena de la PRO TV a publicat câteva fotografii cu socrii ei.  Desigur, știrista nu a uitat să transmită cele mai calde urări celor care o urmăresc pe Instagram.

Așa cum se poate observa, soacra vedetei tv este o doamnă distinsă, cu o frumusețe răpitoare. Soțul acesteia, Melkon Eram, are origini armenești și este un arhitect apreciat. Alături de socrii ei, Andreea Esca a strălucit într-o rochie roșie. Șiragul de perle a atras atenția, de asemenea.

foto: instagram.com/andreeaesca – soacra știristei PRO TV

Alături de socri, în imagini apare și Melanie Eram Drubigny, sora lui Alexandre Eram. Conform ultimelor informații, înainte de a pleca în Franța, Andreea Esca a trecut și pe la părinții ei.

În pozele realizate în România – înainte de Crăciun – apare și Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. În imaginile din Franța, el lipsește, dar apar copiii ei, Aris și Alexia Eram.

Alexandre Eram cunoaște bine și SUA

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Soția lui, soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică distinsă, ai cărei ochi superbi i-a moștenit și nepoata Alexia.

foto: instagram.com/andreeaesca

Știrista de la PRO TV și Alexandre Eram (51 de ani)sunt căsătoriți din 2000. El a fost născut în Statele Unite ale Americii (SUA) și a crescut într-un cartier din Michigan.

Familia nu s-a acomodat în SUA și ulterior a decis să se mute în Franța, țara în care a fost născută mama lui. Peste ani, Andreea Esca dezvăluia că alesul ei nu a făcut stagiul militar în Franța și a preferat „să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte”.

Așa a ajuns în România și a început să lucreze ca director al unei fabrici deținute de un prieten de-ai tatălui său. Potrivit soției sale, Andreea Esca, Alexandre Eram nu a făcut stagiul militar în Franța și a preferat ”să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte”.

foto: instagram.com/andreeaesca