Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca și Alexandre Eram, separați. Dezvăluiri din spitalul în care au fost internați
Andreea Esca și Alexandre Eram, separați. Dezvăluiri din spitalul în care au fost internați

Andreea Esca și Alexandre Eram, separați. Dezvăluiri din spitalul în care au fost internați

Vedeta Pro TV, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, sunt complet izolați unul de celălalt, deși au fost internați în același spital ca urmare a faptului că au contactat COVID-19.

Despre situația medicală a Andreei Esca (47 de ani) și a soțului său, Alexandre Eram (50 de ani), nu se știe aproape nimic, cu excepția faptului că cei doi au fost internați în același spital, pentru îngrijiri, după ce au contactat COVID-19. Dar, cu toate că a trecut aproape o săptămână de la momentul în care au ajuns în spital, cei doi nu s-au văzut.

Ei sunt izolați unul de celălalt, fiind cazați în pavilioane diferite, și comunică doar prin intermediul apelurilor telefonice sau a mesajelor transmise prin whattsapp, e-mail, messenger etc..

Conform unor surse medicale, Andreea Esca se descurcă destul de bine cu boala, are o atitudine pozitivă și speră că următoarele teste vor ieși bine, astfel că va fi externată în curând. Pe de altă parte, se pare că starea de sănătate a soțului său, Alexandre Eram nu ar fi chiar așa de bună. Omul de afaceri se confruntă cu perioade dificile și ar fi cerut discreție totală, astfel că medicii nu scot nici un cuvânt despre situația sa, conform ziariștii.com.

Andreea Esca, la fel ca și alți angajați din Pro Tv, a contactat boala în urmă cu mai multe săptămâni, la o petrecere care s-a desfășurat în stațiunea Olimp. Party-ul, unde regulile de distanțare socială și protecție nu au fost respectate în totalitate, a fost prilejuit de inaugurarea resortului Novum by the Sea.

La eveniment ar fi fost invitate mai mult de 50 de persoane și se pare că au existat probleme legate de respectarea măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru astfel de evenimente.

Printre cei care ar fi contactat noul coronavirus, s-ar fi numărat și cântăreața Delia Matache, care ar fi susținut și un concert cu acest prilej.

Petrecerea de la Olimp a intrat și în atenția poliției care a demarat o anchetă pentru a stabili în ce măsură au fost respectate reglementările impiuse de autorități pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.

Mărturisiri de la petrecerea vedetelor. Acolo s-a infectat și Andreea Esca

Huidu o huiduie pe Esca. Mesajul halucinant al „cârcotașului”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: