Evenimentul Zilei > Sport > Ce cred rivalii de la Real Madrid despre plecarea lui Leo Messi de la Barcelona?
Ce cred rivalii de la Real Madrid despre plecarea lui Leo Messi de la Barcelona?

Ce cred rivalii de la Real Madrid despre plecarea lui Leo Messi de la Barcelona?

Rivalii de la Real Madrid au comentat furtunos pe grupul lor de Whatsapp știrea că marele lor rival de la Bacelona ar putea să nu mai ia parte la următorul El Clasico din Spania,

Vestea că Leo Messi vrea să părăsească Barcelona i-a lăsat cu gura căscată pe rivalii de la Real Madrid.

Toată lumea fotbalistică din Spania s-ar fi aștepta ca argentinianul să-și încheie cariera la gruparea blaugrana, la care s-a consacrat ca fotbalist devenind emblematic pentru clubul catalan, Dar Leo Messi a șocat nu numai Spania, ci și întreaga lume a fotbalului anunțând că vrea să fie lăsat să plece.

Pe grupul de Whatsapp al vedetelor de la Real Madrid s-a comentat frenetic această știre bombă, susțin cei de la ESPN. Rivalii celor de la Barcelona, în loc să se bucure că scapă de cel mai redutabil adversar din viața lor,  sunt, însă, extrem  sceptici în privința despărțirii lui Messi de clubul la care a ajuns unul dintre cei mai mari jucători din istoria forbalului.

Surse din interiorul grupării Real Madrid susțin că jucătorilor nu le vine să creadă nici după ce au apărut știri mai elaborate despre motivele pentru care Leo Messi ar vrea cât se poate de serios să plece de pe Camp Nou, dar și despre variantele pe care le are la dispoziție pentru a-și continua cariera.

Asta pentru că niciunul dintre jucătorii lui Zinedine Zidane nu a abordat un El Clasico fără Leo Messi. Argentinianul este, de altfel, golgeterul marelui derby al Spaniei cu nu mai puțin de 26 de reușite.

Starurile lui Real Madrid sunt uluite și de maniera în care se desfășoară divorțul, dar analizează și impactul acestei plecări, după cea de acum doi ani, când vedeta lorm Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus.

Spre deosebire de Cristiano Ronaldo, Leo Messi s-ar putea îndrepta spre Premier League, unde ar avea ocazia să fie alături de  Pep Guardiola la Manchester City, deși și PSG a intrat pe fir.

Directorul sportiv al francezilor, Leonardo, a dat de înțeles că a discutat despre transfer cu tatăl lui Messi, dar acesta l-ar fi descurajat deoarece ar exista deja un acord cu englezii, scrie digisport.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: