Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul revoltător al româncei sechestrate în Italia la 15 ani
Cazul revoltător al româncei sechestrate în Italia la 15 ani

Cazul revoltător al româncei sechestrate în Italia la 15 ani

O româncă a trăit ani de coșmar după ce la vârsta de 15 ani a fost sechestrată și obligată să întrețină relații sexuale pe bani, în Italia.

Televiziunea italiana Rai 3 a realizat interviul cu victima din România, fiind preluat și difuzat ulterior de Antena 3, interviu în care fata a vorbit deschis în fața camerelor de filmat despre experiența ei dramatică.

La 15, fata s-a îndrăgostit și a plecat cu bărbatul în Italia, fără să știe că acesta defapt cauta femei pe care le trimitea unui alt bărbat. Ani de zile a locuit într-un garaj, în condiții nesigure și instabile, fiind obligată să se prostitueze de dimineață până seara.

„Era inuman. Nu aveam baie, nu aveam apă caldă, au fost ani extrem de grei”, a spus fata.

Situația a devenit și mai dificilă atunci când a rămas însărcinată în doar câteva luni și obligată să avorteze de către acest bărbat și soția sa.

„Eu am luat două-trei pastile, iar peste noapte mi-a fost foarte rău și aveam dureri insuportabile. Apoi m-au dus la spital unde am făcut avort, m-au sedat sigur, pentru că eram foarte rău.

Când m-am trezit aveam în continuare dureri, iar copilul a murit! Doctorii mi-au spus că mi-am riscat viața, am fost la un pas să mor”, a continuat fata, citat de Antena 3.

FOTO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: