Atacul a avut loc marți seara, după ce doi bărbați au văzut în mașina victimei o caschetă de polițist, informează surse apropiate anchetei potrivit site-ului cancan.ro.

Agresorii și polițistul au schimbat mai multe replici, printre care și acuzații legate de intervenția polițiștilor în cazul Caracal.

Cei doi indivizi au lovit mașina victimei, iar când aceasta a solicitat explicații, a fost atacată de doi bărbați. Unul dintre ei avea un cuțit, iar la fața locului a fost solicitată prezența trupelor speciale. În cele din urmă, agresorii au fost imobilizați și, ulterior, reținuți.

„La data de 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul București, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci și, în fața colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuțit, care l-au lovit cu pumnii și picioarele. La fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci. Ei au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. Cei doi agresori sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuti pentru 24 de ore”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Cei doi agresori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, pe parcursul zilei, cu propunere de arestare preventivă.