Evenimentul Zilei > Social > Terifiant. O fată a fost înjunghiată de mai multe ori în parcarea unui mall
Terifiant. O fată a fost înjunghiată de mai multe ori în parcarea unui mall

Terifiant. O fată a fost înjunghiată de mai multe ori în parcarea unui mall

Tragedia s-a petrecut în parcarea Iulius Mall din Cluj Napoca unde o tânără de 17 a fost înjunghiată de mai multe ori de cineva încă necunoscut.

În timpul incidentului fata se afla împreună cu sora ei şi cu încă o prietenă. Aceasta a fost înjunghiată, de mai multe ori, în picior, de către un minor, rămas deocamdată fără să i se cunoască identitatea.

Fata înjunghiată povesteşte: „Ieri, mă aflam împreună cu surioara mea şi cu încă o prietenă, în parcarea aflată pe acoperişul lui Iulius Mall şi mâncam pufuleţi, vorbind de-ale noastre şi admirând priveliştea.

Necunoscutul a spus: „Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc”

Ieşisem puţin la aer, sătui de atâta stat în casă. La câţiva metri depărtare se aflau alţi tineri, doi băieţi şi două fete, evident de condiţie bună, eleganţi şi îmbrăcaţi complet în negru, mai mici ca vârstă decât noi. La un moment dat, unul dintre băieţi s-a apucat să se joace cu un cărucior pentru alimente, prin preajma noastră. La care, celălalt, care nu depăşea vârsta de 15 ani ani, le-a zis fetelor, uitându-se fix către mine: “Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc”, a povestit tânăra înjunghiată.

Şi continuă: „Eu, neştiind că vorbeşte serios, am râs. Dar el, nici una, nici două, a scos un briceag imens, pe care l-a desfăcut şi s-a apropiat de mine. Şi a început să mă împungă, prin blugi, găurindu-i şi făcând să-mi pornească sângele. M-a înţepat de vreo trei ori, în ciuda rugăminţilor mele, fierbinţi, să se liniştească. La un moment dat, a vrut să urce cu lama spre abdomenul meu. Atunci, am parat cu mâna stângă şi el m-a tăiat la palmă. Iar eu, cu sângele curgând din două locuri – picior şi palmă – continuam să-l implor să mă lase-n pace…

După ce a „cuţitit-o” de câteva ori pe fată, a scuipat-o

Dar nu s-a terminat totul: Într-un final m-a ascultat, a făcut doi paşi, dar s-a întors, imediat, şi m-a scuipat în faţă. Abia după aceea a plecat, mulţumit, coborând scările spre mall, cu ceilalţi din grup după el”, a mai declară tânăra.

Mama fetei a spus că imediat după incident, însoţitoarele fiicei sale i-au oprit sângerarea, cum au putut şi au anunţat-o, telefonic. Apoi, toate patru s-au deplasat la Poliţia Municipiului, din cartierul Dâmbu Rotund, unde au relatat oamenilor legii păţania trăită şi au făcut plângere împotriva agresorului necunoscut, relatează clujcapitala.ro.