Evenimentul ZileiSocialCaz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Imaginile crunte, postate pe internet

Caz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Imaginile crunte, postate pe internet

Caz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Imaginile crunte, postate pe internet
Caz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Cei trei indivizi din Tulcea au fosta restaţi preventiv pentru 30 de zile.

Caz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Trei bărbaţi din Tulcea au fostarestaţi preventiv. Indivizii au filmat totul şi au postat imaginile pe internet.

Conform procurorilor DIICOT, care instrumentează acest caz, faptele s-au petrecut în luna februarie. Cei trei bărbaţi din Tulcea au fost arestaţi preventiv.  Indivizii sunt acuzaţi de viol şi pornografie infantilă, după ce au distribuit pe o reţea de socializare imaginile tulburătoare din timpul agresiunilor.

Caz şocant în Tulcea! Trei bărbaţi au abuzat o minoră. Imaginile crunte, postate pe internet

Potrivit procurorilor DIICOT, cei trei bărbaţi au înregistrat-o şi au distribuit imaginile pe social media. În urma cercetărilor, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea acestora pentru 30 de zile.

„În seara de 21.02.2021, cei trei inculpaţi, profitând de imposibilitatea unei persoanei vătămate minore de a-şi exprima voinţa, au întreţinut mai multe raporturi sexuale cu aceasta. Actele sexuale au fost înregistrate de către doi inculpaţi. Apoi au fost distribuite ulterior mai multor persoane, pe o reţea de socializare”. Este anunţul făcut de  anchetatori printr-un comunicat dat publicităţii vineri.

Din nefericire, scenele înfiorătoare au fost postate pe o reţea de socializare

Dupa administrarea probatoriului, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Mandatele de aducere au fost puse în aplicare pe 10 martie, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu polițiști Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii DIICOT.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea de măsuri legale care se impun, se mai arată în comunicatul poliţiei, potrivit celor relatate de  Agerpres.


Accesează: