Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au dus la spălătorile cu maşinile de lux şi au rămas fără ele. Ce credeţi că li s-a întâmplat celor doi bărbaţi
S-au dus la spălătorile cu maşinile de lux şi au rămas fără ele. Ce credeţi că li s-a întâmplat celor doi bărbaţi

S-au dus la spălătorile cu maşinile de lux şi au rămas fără ele. Ce credeţi că li s-a întâmplat celor doi bărbaţi

Doi bărbați din județul Neamț s-au dus cu mașinile la o spălătorie auto de la ieșirea din orașul Siret, județul Suceava. Dar au plecat de acolo fără ele.

S-au dus la spălătorile cu maşinile de lux şi au rămas fără ele. Ghinionul celor doi bărbaţi a fost un echipaj al Poliției de Frontieră care tocmai trecea pe acolo.

Cei doi bărbați din județul Neamț s-au dus cu mașinile la o spălătorie auto de la ieșirea din orașul Siret, județul Suceava. Dar au plecat de acolo fără ele. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, care a venit cu o Toyota CHR, şi celălalt de 30 de ani, conducea un Mercedes-Benz.

S-au dus la spălătorile cu maşinile de lux şi au rămas fără ele. Ce credeţi că li s-a întâmplat celor doi bărbaţi

Maşinile, în valoare de aproximativ 20.000 de euro fiecare, au fost observate de poliţiştii care au trecut pe acolo. După câteva verificări agenţii au descoperit că ambele autoturisme erau furate din Italia.

„În data de 05 martie,polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţia de frontieră

Cele două mașini, împreună cu șoferii acestora, au fost conduse la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că unul dintre autoturisme, marca Toyota CHR, era condus de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind semnalată furată din Italia, alertă emisă de autoritățile italiene în 04 martie a.c..

Cea de-a doua mașină, un Mercedes Benz B, era condusă de către E.V., în vârstă de 30 de ani, din județul Neamț. Și în acest caz, mașina s-a dovedit a fi în atenția autorităților fiind semnalată furată tot din Italia.

Mașinile, în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră.