Evenimentul Zilei > Social > Caz șocant la Constanța. Copil de 3 ani găsit, în casă, lângă mama decedată
Caz șocant la Constanța. Copil de 3 ani găsit, în casă, lângă mama decedată

Caz șocant la Constanța. Copil de 3 ani găsit, în casă, lângă mama decedată

O femeie de 43 de ani, din Năvodari, a fost găsită moartă în baia apartamentului, iar fetița ei, de 3 ani, plângând în patul din dormitor, de către pompierii ISU Dobrogea, alertați de vecinii din bloc. Polițiștii investighează cazul.

Salvatorii ISU Dobrogea au fost alertați, în această seară, de locatarii unui bloc  de pe strada Cabanei din Năvodari,vecinii sesizând că au auzit copilul plângând, în repetate rânduri, în ultimele zile. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, spune că la fața locului s-au deplasat 6 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Ajunși la locul interventiei, au pătruns în interior pe unul dintre geamuri, apartamentul fiind situat la etajul 1. În interior au găsit fetiță de 3 ani, în dormitor plângând, iar în baie au găsit-o pe mama acesteia, decedată.

Echipajul medical sosit fața locului au evaluat medical copila, nefiind nevoie să fie transportată la spital. Un medic a rămas cu micuța până la sosirea reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Ea locuia doar cu fetița, soțul și fiul cel mare fiind plecați la muncă în străinătate. Apartamentul, care fusese închis pe dinăuntru, a fost deschis de către cumnatul decedatei. Surse din ancheta începută de criminaliști spun că la prima vedere femeia nu ar prezenta urme de violență pe corp, nu ar fi suspiciuni, însă cauza decesului va fi stabilită de medicii legiști, mâine, după necropsie. (Foto IPJ Constanța)