Un nou caz BELINA, în județul GIURGIU? Detalii incredibile din culisele politicii
Editura Evenimentul si Capital

Un nou caz BELINA, în județul GIURGIU? Detalii incredibile din culisele politicii

Lacul Belina
Autor: | | 0 Comentarii | 6389 Vizualizari

Plenul Senatului a adoptat, luni, o propunere legislativă, care amintește de cazul Belina, privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române" - Direcţia Apelor Argeş - Vedea Piteşti în domeniul public al judeţului Giurgiu şi în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Proiectul, care amintește de Belina, iniţiat de senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu, a fost adoptat cu 78 de voturi "pentru", 18 "împotrivă" şi o abţinere.

Reamintim că așa a început și cazul lacului Belina, lăst cu dosar la DNA, din județul vecin, Teleorman, prin transferul lacului cu același nume de la Apele Române la Consiliul Județean. "În scopul stimulării economice a activităţilor din judeţul Giurgiu, prin atragerea de investiţii cu capital străin şi autohton, prin sporirea posibilităţilor de folosire a resurselor locale şi naţionale din zona judeţului Giurgiu, proiectul de lege propune transmiterea Lacului de acumulare Grădinari, inclusiv digurile de contur Zorile şi Podişoru, pârâu Valea Ilfovăţ şi a barajului Grădinari, din domeniul public al statului şi din administrarea "Administraţiei Naţionale "Apele Române" - Direcţia Apelor Argeş - Vedea - judeţul Giurgiu în domeniul public al judeţului Giurgiu şi în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu, în vederea realizării unui proiect 'Spaţiu pentru pescuit sportiv şi agrement'", potrivit expunerii de motive. Comisia de specialitate a dat raport de respingere a acestui proiect, iar acesta nu a fost adoptat de plenul Senatului. Senatul este prima Cameră legislativă sesizată

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate