Evenimentul Zilei > Social > Cât a COSTAT operația lui „Bobiță” din „Las Fierbinți”
Cât a COSTAT operația lui „Bobiță” din „Las Fierbinți”

Cât a COSTAT operația lui „Bobiță” din „Las Fierbinți”

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut drept Bobiță” din „Las Fierbinți”, a fost operat week-end-ul de pneumotorax, la spitalul privat Medlife din Capitală.

Intervenția chirurgicală costă aproximativ 6.000 de lei, conform bugetul.ro 

La aceste costuri de adaugă cele de cazare. Pentru fiecare noapte de spitalizare MedLife cere 570 de lei. În cazul persoanelor care suferă de o afecțiune asemănătoare, programarea pentru operație nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, acesta vine la spital numai când trebuie să opereze un pacient. 

„Vine doctorul Orghidan doar pentru intervenții, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, dacă este cazul, se achită spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o cameră dublă, pe noapte”, a spus o sursă din spital.

Duminică dimineața  Mihai Bobonete a dezvăluit pe pagina de socializare că intervenția chirurgicală a fost un real succes și a mulțumit personalului medical de la MedLife și doctorului Mihnea Orghidan.

„Azi e duminica, e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort , atat de bine ma simteam.Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine dar azi,azi e bine, parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina.
Am păpat o bananica,un iaurtel, fac pipilica, m-am spalat nitel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.
Scuze daca v-am deranjat, ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata si ca durerea este suportabila in orice forma a ei dar te face cu memeaca.
Am suferit un Pneumotorax masiv si din aceasta cauza sunt internat pana joi, nu pot zbura la Paris si Bruxelles unde urma sa am spectacole in weekendul viitor.
Imi pare rau dar Florin Lazar organizatorul,impreuna cu Văncică ,sunt convins ca vor lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste si ne priveste.
Ma simt recunoscator lui Dumnezeu si intregului personal medical din Med Life.
Multumesc Jana, Dr.Alina Stanca, Dr.Toma care m-a anesteziat ca la carte, Doctorului Catalin Stangu pentru cele mai frumoase vorbe de incurajare, asistentelor de pe sectia chirurgie care sunt minunate si s-au purtat cu mine ca niste mame si in primul rand, multumesc Doctorului Orhidean Mihnea care m-a operat si care m-a ajutat sa raman de partea voastra, a scris, pe Facebook, Mihai Bobonete.

Sursa foto: Facebook