Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa Groazei cercetată cu georadarul. La ce se așteaptă anchetatorii
Casa Groazei cercetată cu georadarul. La ce se așteaptă anchetatorii

Casa Groazei cercetată cu georadarul. La ce se așteaptă anchetatorii

Ancheta de din Caracal a intrat în a cincea săptămână, iar criminaliștii scanau luni locuința lui Gheorghe Dinca în speranța că vor gasi aici mai multe indicii despre crimele petrecute în Casa Groazei. 

Curtea este cercetată cu un georadar, iar acum s-au reluat și cercetările în interiorul locuinței.

Anchetatorii au scos patul, o chiuvetă și câțiva saci cu lucruri, care urmează să meargă la expertiză, urmînd ca incinta să fie și ea sscanată cu georadarul. Gheorghe Dincă se află și el alături de criminaliștii care cercetează zona.

Potrivit unor surse, Dincă le-a spus criminaliştilor că săpăturile nu-şi au rostul pentru că nu vor gasi nimic care să-l incrimineze.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Dincă susţine că a incinerat corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat lângă o pădure, însă expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN, notează Antena3.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: