Carla’s Dreams, acuzat de fani că a urcat drogat pe scenă. Reacția cântărețului

Carla’s Dreams, acuzat de fani că a urcat drogat pe scenă. Reacția cântărețului Carla’s Dreams. Sursa foto: Instagram

Internauții îl acuză pe Carla’s Dreams că ar fi urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise, la un concert susținut în Craiova. Reacția cântărețului nu a întârziat să apară.

Un spectator prezent la concertul artistului din Craiova a înregistrat momentul de pe scenă și a postat imediat filmarea pe rețelele sociale. Aceste imagini au stârnit rapid indignare printre internauți, care au susținut că artistul părea sub influența drogurilor.

Imaginile au fost preluate chiar și de experții antidrog.

Carla’s Dreams acuzat că s-a drogat înainte de a urca pe scenă

În timpul interpretării piesei „Imperfect” la un concert, cântărețul a fost surprins pe cameră în timp ce își sufla nasul și părea aproape de a se prăbuși.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris un internaut.

Clipul video a fost distribuit și de expertul antidrog Cătălin Țone, care părea să confirme faptul că starea cântărețului de pe scenă arată că acesta s-ar fi drogat.

„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el pe Facebook.

În secțiunea de comentarii, internauții au reacționat vehement, menționând că organizatorii concertului ar fi trebuit tras la răspundere, iar cântărețul testat antidrog.

„Rupt... de emoție”, a scris cineva.

„Tulburător! Un antiexemplu, de plâns! Cum au permis să presteze astfel pe scena, nu există niște condiții?”, a precizat un alt internaut.

„Cineva ar trebui să-l testeze antidrog iar organizatorii să fie trași la răspundere pentru acest incident”, a mai scris cineva.

Cântărețul neagă că ar fi consumat substanțe interzise

Carla’s Dreams a reacționat imediat la acuzațiile aduse, negându-le pe toate. Potrivit acestuia, niciunul dintre membrii formației nu consumă droguri și a pus totul pe seama unei perioade complicate.

Carla’s Dreams

Sursa foto: Instagram

 „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a transmis artistul pentru Realitatea Plus.