Primarul din Gorj care ar fi dat cu mașina peste susținătorii AUR, pozitiv la drugtest

Primarul din Gorj care ar fi dat cu mașina peste susținătorii AUR, pozitiv la drugtest Susținători AUR. Sursa foto: captură video

Robert Păiuși, primarul din comuna Stejari din județul Gorj, a fost testat duminică cu drugtest-ul după ce susținătorii AUR l-au acuzat că a dat cu mașina peste o tânără, ce ulterior a ajuns la spital.

De asemenea, a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a ieșit negativ. Probele pentru depistarea drogurilor au ieșit însă pozitive, potrivit poliției.

Primarul din comuna Stejari, Gorj, pozitiv la droguri

Primarul a evitat să ofere comentarii referitoare la incidentul cu susținătorii AUR și la rezultatul testului de droguri. În schimb, poliția a confirmat că edilul a fost condus pentru a i se preleva probe de sânge, în vederea stabilirii exacte a substanțelor consumate.

Rober Păiuși s-a ales cu dosar penal după ce, duminică, a fost implicat într-un incident cu un grup AUR din Gorj, care desfășura o acțiune electorală pe străzile localității. Conform informațiilor, în urma acestui incident, o tânără în vârstă de 24 de ani ar fi fost lovită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Susținătorii AUR l-au acuzat pe edilul din Gorj că a intrat cu mașina în ei, iar în urma incidentului a lovit-o cu oglinda pe o tânără de 24 de ani, ce a fost transportată la spital.

DrugTest

DrugTest. Sursa foto: Arhiva EVZ

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Edilul a negat acuzațiile susținătorilor AUR

Inițial, primarul PSD din comuna din Gorj a negat acuzațiile susținătorilor AUR, acuzând că totul a fost pus în scenă de aceștia. El a spus că, de fapt, membrii partidului lui George Simion s-au apropiat de mașina lui în mod amenințător, iar cineva i-a dat cu pumnul în mașină.

Robert Păiuși, primar comună Gorj

Robert Păiuși. Sursa foto: Facebook

Astăzi, în jurul orei 10,50, mă îndreptam către biroul primăriei și în fața erau cei de la AUR. Am încetinit mașina și am trecut pe mijlocul drumului. Când mă deplasam printre ei, cineva mi-a dat cu pumnul sau cu mâna în oglinda. Am vrut să mă dau jos, dar veneau către mine agitați.

Ulterior, mi-am continuat mersul către primărie. Am constatat că oglinda nu avea nimic și am pus-o eu la loc. Am considerat că nu este nimic deosebit să sun la poliție.

Acum, cei de la AUR au venit că am dat peste ei. Scenariu de Sergiu Nicolaescu. Au venit cu amenințări”, a declarat primarul din comuna din Gorj.