Evenimentul Zilei > Politica > Candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale din 2024. George Simion a spus pe cine va trimite în cursa electorală
Candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale din 2024. George Simion a spus pe cine va trimite în cursa electorală

Candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale din 2024. George Simion a spus pe cine va trimite în cursa electorală

George Simion își pregătește partidul pentru alegerile prezidențiale din 2022. Liderul AUR are mai multe variante pentru cursa electorală, dar așteaptă să vadă numele pe care PSD și PNL le vor anunța în curând.

George Simion a spus care sunt variantele AUR pentru alegerile prezidențiale din 2024. Partidul său așteaptă să vadă care sunt candidații pe care PSD și PNL îi vor propune pentru cursa electorală. Liderul formațiunii politice conservatoare a adăugat că sondajele arată că în turul secund al alegerilor vor intra candidatul social-democraților și cel al AUR.

„Vrem să vedem dacă PSD va pune un candidat aservit sau va veni zona aceasta globalistă, satanistă, antinațională, cu un candidat de tip Kovesi, trebuie să ne gândim bine care va fi candidatul nostru”, a declarat Simion. Liderul AUR a adăugat că persoana trimisă în cursa electorală va fi aleasă și în funcție de rezultatul primelor alegeri din 2024, cele europarlamanetare.

Pe cine va propune AUR pentru fotoliul de la Cotroceni

„Vom avea o listă foarte bună, condusă de Cristian Terheș. Discutăm cu avocatul Gheorghe Piperea și Toni Neacșu, participăm la Parlamentul European, la un eveniment organizat de Terheș (…)”, a mai zis George Simion. „Pregătim o campanie de la om la om, pentru ca românii să nu-și mai vândă votul pe un kilogram de ulei sau pe făină”, a subliniat politicianul.

Liderul AUR a continuat prin a spune că românii și-au pierdut încrederea în Klaus Iohannis pentru că ar fi fost un președinte desemnat de „puterile străine”. „După trei ani de politică nu-mi dau seama dacă românii l-au votat pe acest individ străin de neamul nostru. Și mulți români din diaspora – am fost de curând la Dublin, regretă că l-au votat pe acest individ”, a concluzionat Simion la România TV.

Ramona Bruynseels, fostul candidat pentru scaunul de la Cotroceni, a anunțat că s-a înscris în partidul AUR. Politicianul ar putea reprezenta una dintre variantele pe care partidul lui Simion să le ia în calcul pentru alegerile prezidențiale. Anunțul lui Bruynseels vine ca o confirmare a alăturării sale de AUR după ce a participat la Congresul partidului de la Alba Iulia de la începutul lunii decembrie.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: