Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a fost prezent, în această dimineață, la ProX, prin intermediul unui sistem de videoconferință.

În timp ce vorbea despre calea ferată care va face legătura între aeroportul Otopeni și Gara de Nord, camera web a căzut și, astfel, toți cei care îl ascultau în direct au putut vedea că se afla în lenjerie intimă.

Vizibil descumpănit de incidentul neprevăzut al cărui erou a devenit, Ionuț Stroe a avut prezență de spirit ca să-și ducă intervenția până la capăt. Videoclipul cu el și imaginile lenjeriei sale au făcut înconjurul internetului, devenind viral în doar câteva ore.

 

Ministrul Ionuț Stroe a dres busuiocul un pic mai târziu, prezentând propria variantă a întâmplării, pe Instagram, alături de o nouă fotografie sugestivă.

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri…N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți cei care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris Ionuț Stroe în postarea de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. 😁 #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)

A post shared by Ionut Stroe (@ionut_stroe) on